Δεκάδες νεκροί σε σειρά βομβιστικών επιθέσεων στο Ιράκ
Τουλάχιστον 40 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 75 τραυματίστηκαν σε έκρηξη βόμβας σε φορτηγό σε αγορά στην πόλη του Ιράκ, Ντιγουανίγια. Δεκάδες άλλοι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν σε βομβιστικές επιθέσεις σε άλλα σημεία της χώρας.
Τουλάχιστον 40 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 75 τραυματίστηκαν σε έκρηξη βόμβας σε φορτηγό σε αγορά στην πόλη του Ιράκ, Ντιγουανίγια.
Δεκάδες άλλοι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν σε βομβιστικές επιθέσεις σε άλλα σημεία της χώρας.
Στην πόλη Καρμπάλα, τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν όταν δύο βόμβες εξερράγησαν και τουλάχιστον 30 τραυματίστηκαν. Οι βόμβες είχαν ως στόχο σιίτες προσκυνητές.
Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε μια αύξηση των επιθέσεων στο Ιράκ.
Ο Ιούνιος ήταν ο πιο αιματηρός μήνας στη χώρα από την απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων των Δεκέμβριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βραζιλία: 37χρονος συμμετείχε σε διαγωνισμό κατανάλωσης καρπουζιού και πνίγηκε
- Το Τελ Αβίβ πάει Ουάσιγκτον, αλλά η Τεχεράνη έχει πάει ήδη Μόσχα
- Τα chatbot τροφοδοτούν ψυχωτικές ιδέες, προειδοποιπούν γιατροί
- Τα δεδομένα με Ταϊρίκ Τζόουνς και Ολυμπιακό – Τι γράφουν στο εξωτερικό για τον Αμερικανό
- Αντιπολιτευτικά πυρά στην κυβέρνηση για τους αγρότες – «Αρνούνται να μπουν σε έναν προσχηματικό διάλογο»
- Τραμπ: Εξετάζει την πώληση F-35 στην Τουρκία


