Ακόμη ένας εκπρόσωπος των τραπεζών στο υπουργείο Οικονομικών, λένε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες
Την έντονη αντίδρασή τους για την τοποθέτηση του Γιάννη Στουρνάρα στη θέση του υπουργού Οικονομικών εκφράζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν ακόμη εκπρόσωπο των τραπεζών. «Η επιλογή Στουρνάρα, επιβεβαιώνει και την επιλογή Ράπανου. Η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη είναι όμηρος των Τραπεζιτών. Τις δικές τους εντολές θα εφαρμόζει» αναφέρουν με ανακοίνωσή τους.
Την έντονη αντίδρασή τους για την τοποθέτηση του Γιάννη Στουρνάρα στη θέση του υπουργού Οικονομικών εκφράζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν ακόμη εκπρόσωπο των τραπεζών.
«Ο εκπρόσωπος του τραπεζικού συστήματος Γιάννης Στουρνάρας και επί πρωθυπουργίας Σημίτη συνομιλητής του ΔΝΤ, αντικατέστησε στο Υπουργείο Οικονομικών τον επίσης εκπρόσωπο των τραπεζών, Βασίλειο Ράπανο.
»Και οι δύο είναι προσωπικές επιλογές του μνημονιακού πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και οι δύο έχουν στο βιογραφικό τους την συμμετοχή τους στη σκανδαλώδη εποχή της εισόδου της Ελλάδας στο ευρώ των swaps.
»Η επιλογή Στουρνάρα, επιβεβαιώνει και την επιλογή Ράπανου. Η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη είναι όμηρος των Τραπεζιτών. Τις δικές τους εντολές θα εφαρμόζει» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καλιφόρνια: Οι κροίσοι ετοιμάζουν βαλίτσες
- Μπαρτζώκας: «Δείχνει βαρύ το διάστρεμμα του Μόρις, ο αστράγαλός του είναι πολύ πρησμένος»
- ΕΚΤ: Οι έξι υποψήφιοι για τη θέση του αντιπροέδρου
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάγερν
- Η επένδυση που εξετάζουν οι ΗΠΑ στη Γροιλανδία
- Η νέα αισθησιακή καμπάνια της Μαντόνα για την Dolce & Gabbana – «Η μόνη γυναίκα που με φοβίζει»


