«Σταθεροποιημένη και βελτιούμενη» η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Ράπανου
Σταθεροποιημένη και βελτιούμενη η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Ράπανου, όπως προκύπτει από το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν που έδωσε στη δημοσιότητα το Σάββατο το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ράπανος αναμένεται να πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα.
Σταθεροποιημένη και βελτιούμενη η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Ράπανου, όπως προκύπτει από το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν που έδωσε στη δημοσιότητα το Σάββατο το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται.
Το ανακοινωθέν αναφέρει αναλυτικά τα εξής:
«Ο κ. Βασίλειος Ράπανος υπεβλήθη σε πλήρη απεικονιστικό έλεγχο, τα αποτελέσματα του οποίου υπήρξαν άκρως ικανοποιητικά.
» Η κατάστασή του είναι σταθεροποιημένη και βαίνει βελτιούμενη. Η θεραπευτική αγωγή θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες. Άλλο Ανακοινωθέν θα εκδοθεί εφόσον υπάρξει λόγος.»
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ράπανος αναμένεται να πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα