Πρέπει να εμμείνουμε στους όρους του Μνημονίου, λέει το Βερολίνο
Υπάρχει ευρεία συναίνεση σε ολόκληρη την Ευρώπη ότι η Ελλάδα οφείλει να εμμείνει στους συμφωνημένους όρους του μνημονίου και πως οποιαδήποτε συζήτηση για αυτούς τους όρους θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα του επόμενου έλεγχου της τρόικας, είπε την Τετάρτη εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών. Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο παράτασης του χρονοδιαγράμματος, σημείωσε ότι η γερμανική κυβέρνηση θα στηρίξει τις απόψεις της στα «δεδομένα που θα προκύψουν από την επόμενη έκθεση της τρόικας» και όχι βάσει «εικασιών».
Υπάρχει ευρεία συναίνεση σε ολόκληρη την Ευρώπη ότι η Ελλάδα οφείλει να εμμείνει στους συμφωνημένους όρους του μνημονίου και πως οποιαδήποτε συζήτηση για αυτούς τους όρους θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα του επόμενου έλεγχου της τρόικας, είπε την Τετάρτη εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.
«Υπάρχει ευρεία συναίνεση ότι πρέπει να εμμείνουμε στους όρους του πακέτου διάσωσης που συμφωνήθηκε», είπε σε συνέντευξη Τύπου η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με το Reuters.
Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο παράτασης του χρονοδιαγράμματος μείωσης του ελλείμματος, σημείωσε ότι η γερμανική κυβέρνηση θα στηρίξει τις απόψεις της στα «δεδομένα που θα προκύψουν από την επόμενη έκθεση της τρόικας» και όχι βάσει «εικασιών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Καταρρέει» η Μονακό: Φεύγει ο Οκόμπο – Με ποια ομάδα συμφώνησε (pic)
- Ακόμα ένα χτύπημα για το Λούβρο: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με εισιτήρια – Στα 10 εκατ. ευρώ υπολογίζεται η ζημιά
- Βουλή: Κρεσέντο Λαζαρίδη κατά ΠΑΣΟΚ – Θυμήθηκε τον Τσοχατζόπουλο για να αποφύγει τις νέες αποκαλύψεις
- Γαλλία: Δύο βρέφη βρέθηκαν νεκρά σε καταψύκτη – Συνελήφθη η μητέρα τους
- Την επέκταση του προαστιακού σιδηροδρόμου στη Βοιωτία θέλει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
- Οι επιλογές του Χίφι για το καλοκαίρι – Τα δεδομένα με το συμβόλαιο του στην Παρί (vids)

