Με καμουφλάζ τη… νύχτα το Volvo XC40 προετοιμάζει την άφιξη του στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της γαλλικής πρωτεύουσας που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου, εκτελώντας δοκιμές εξέλιξης στη Σουηδία.

Αποτελώντας την πρακτικότερη εκδοχή του νέου V40, το σουηδικό crossover αυξάνει την απόσταση του από το έδαφος και υιοθετεί πλαστικά προστατευτικά για να υπηρετήσει το νέο του προσανατολισμό. Στα αισθητικά στοιχεία ξεχωρίζουν επίσης οι πρόσθετες λεπτομέρειες από αλουμίνιο καθώς και ένας νέος προφυλακτήρας μπροστά, που του προσδίδει ένα πιο επιβλητικό και στα μέτρα της έκδοσης, παρουσιαστικό.

Σε επίπεδο κινητήρων δεν αναμένονται εκπλήξεις καθώς το XC40 θα υιοθετήσει την γκάμα του μικρομεσαίου hatchback στο οποίο και βασίζεται, προσφέροντας κινητήρες βενζίνης με απόδοση από 150 έως 254 ίππους και πετρελαίου με ισχύ από 115 έως 177 ίππους.

AUTOMEDIA