Gelato για σκύλους έρχεται εν μέσω καύσωνα στην Ιταλία
Με ένα παγωμένο παγωτό σε γεύσεις βανίλια, ρύζι και γιαούρτι οι σκυλίσιες καλοκαιρινές ημέρες γίνονται σίγουρα καλύτερες. Με τη θερμοκρασία στη Ρώμη να έχει αγγίξει αυτή την εβδομάδα τους 36 βαθμούς Κελσίου, οι τετράποδοι βρίσκουν δροσιά στα καινούρια gelato για σκύλους που κάνουν θραύση στα pet shop.
Με ένα παγωμένο παγωτό σε γεύσεις βανίλια, ρύζι και γιαούρτι οι σκυλίσιες καλοκαιρινές ημέρες γίνονται σίγουρα καλύτερες.
Με τη θερμοκρασία στη Ρώμη να έχει αγγίξει αυτή την εβδομάδα τους 36 βαθμούς Κελσίου, οι τετράποδοι βρίσκουν δροσιά στα καινούρια gelato για σκύλους που κάνουν θραύση στα pet shop.
Τα παγωτά δεν περιέχουν γάλα, αυγά ή ζάχαρη, που είναι επιβλαβή για τους τετράποδους φίλους.
Κάποιοι ιδιοκτήτες δεν αντιστάθηκαν μάλιστα να δοκιμάσουν τη λιχουδιά, αναφωνώντας πως η γεύση είναι «φανταστική».
Η κτηνίατρος Μαριαλίβια Παλμιέρι δηλώνει ότι το νερό παραμένει η καλύτερη επιλογή για έναν σκύλο που ζεσταίνεται.
Όμως, λέει ότι το ειδικό σκυλίσιο παγωτό δεν κάνει κακό στους φίλους με τέσσερα ποδιά και ουρά, και αποτελεί πηγή ευχαρίστησης τόσο για εκείνους, όσο και τους ιδιοκτήτες που βλέπουν το σκύλο τους να γλύφει, να γλύφει και γλύφει ενθουσιασμένος.
Το gelato για σκύλους κυκλοφορεί σε τρεις γεύσεις: βανίλια, ρύζι και γιαούρτι έναντι δύο ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κηφισιά: Οδηγός μηχανής πετά πέτρες σε γυναίκες – Μία σοβαρά τραυματίας
- Social media: Η «τρέλα» στη Βόρεια Ευρώπη – Ο χάρτης των χρηστών και οι μεγάλες διαφορές ανά χώρα
- «Ανεβαίνουν» τα ασφάλιστρα για επίδοξους δολοφόνους στις ΗΠΑ
- Σκάνδαλα στο Met Gala: Γυμνός εισβολέας, επικός τσακωμός, καπνισμένες τουαλέτες και μια ασεβής Καρντάσιαν
- Ρώμη: Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη
- Γαλλία: Η φορολόγηση των επιχειρήσεων διχάζει την Ακροδεξιά



