Τριάντα χρόνια μουσικής πορείας γιορτάζει ο Νίκος Πορτοκάλογλου
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου γιορτάζει τα 30 του χρόνια στην μουσική, με μια μεγάλη συναυλία, στην Κεντρική Αυλή της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων την Τετάρτη στις 21:30. Καλεσμένοι σε αυτή τη συναυλία – γιορτή θα είναι η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου γιορτάζει τα 30 του χρόνια στην μουσική, με μια μεγάλη συναυλία, στην Κεντρική Αυλή της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων την Τετάρτη στις 21:30.
Καλεσμένοι σε αυτή τη συναυλία – γιορτή θα είναι η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.
Πριν από 30 χρόνια, Φεβρουάριο του ’82, κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος των Φατμέ με το κορίτσι με τον φερετζέ στο εξώφυλλο.
Από τότε ακολούθησαν για τον Νίκο Πορτοκάλογλου τριάντα χρόνια δημιουργίας, έμπνευσης και επιτυχίας, τριάντα χρόνια γεμάτα αγαπημένα τραγούδια.
Ο ερμηνευτής και συνθέτης, θέλοντας να γιορτάσει τα μουσικά του γενέθλια κυκλοφόρησε ένα επετειακό διπλό cd.
Το πρώτο περιλαμβάνει καινούριο υλικό, ενώ το δεύτερο διασκευές παλαιότερων τραγουδιών του, τραγουδισμένες από εκπροσώπους της νέας -κατά βάση- μουσικής σκηνής όπως ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας , ο Γιάννης Χαρούλης και άλλοι
Με αφετηρία αυτή την νέα κυκλοφορία, ο Νίκος Πορτοκάλογλου ετοίμασε για τη συναυλία της Τεχνόπολης μια πολύχρωμη μουσική γιορτή.
Ώρα έναρξης: 21:30
Φοιτητικό : 12 ευρώ
Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΚΚΕ: Να ανασυρθεί η υπόθεση των υποκλοπών από το αρχείο – Όχι στην παραπέρα συγκάλυψη ευθυνών κυβέρνησης και Μητσοτάκη
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στα Βασιλικά – Κοντά σε σπίτια οι φλόγες, μήνυμα από το 112
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέα αίτηση ανάσυρσης της δικογραφίας κατέθεσε ο Κεσσές στον Άρειο Πάγο
- Ιράν: Νομοσχέδιο για την «ασφάλεια και την ανάπτυξη του Ορμούζ» κατατέθηκε στο κοινοβούλιο
- Markos by Night: Έρχεται το Σάββατο με την κωμωδία «10 Χρόνια Γάμου»
- ΣΥΡΙΖΑ για Ντίλιαν: Ένα ακόμα τεκμήριο ενοχής της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη στη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών
- Βουλή: Άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου- Σαλμά εισηγείται η επιτροπή δεοντολογίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442