Με νέα άμεση υποβάθμιση Ισπανίας, Ιταλίας, Κύπρου σε «Grexit» απειλεί η Fitch
Η Ισπανία, η Ιταλία, η Κύπρος, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία θα υποβαθμιστούν αμέσως από την Fitch σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, όπως προειδοποιούν στέλεχος του οικού. Σε αυτό το ενδεχόμενο το σύνολο των χωρών της Ευρωζώνης θα βρεθούν επίσης σχεδόν αυτόματα σε καθεστώς παρακολούθησης για πιθανή υποβάθμιση.
Η Ισπανία, η Ιταλία, η Κύπρος, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία θα υποβαθμιστούν αμέσως από την Fitch σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, όπως προειδοποιούν στέλεχος του οίκου.
Μιλώντας σε συνέδριο στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη, ο αναλυτής του οίκου Εντ Πάρκερ επανέλαβε πως για τον οίκο, πιθανή έξοδος χώρας από την Ευρωζώνη θα σήμαινε την έναρξη «γύρου» ευρωπαϊκών υποβαθμίσεων.
Σε αυτό το ενδεχόμενο, ανέφερε ο Πάρκερ, το σύνολο των χωρών της Ευρωζώνης θα βρεθούν επίσης σχεδόν αυτόματα σε καθεστώς παρακολούθησης για πιθανή υποβάθμιση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έμπολα: Τρία νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ουγκάντα
- Οι ανατροπές που έρχονται με τα επιδόματα – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Σκαριόλο για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Δεν βρίσκεσαι κάθε χρόνο σε τελικό, πρέπει να δώσουμε το 100%»
- Κρήτη: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 3χρονου – Το παιδί περιγράφεται ως «ιδιαίτερα κακοποιημένο»
- Παραίτηση Γκάμπαρντ: Γιατί ο οποιοσδήποτε διάδοχός της θα δυσκολευτεί να κρατήσει τη θέση της
- Πρίγκιπας Γουίλιαμ: «Δεν θα τα καταφέρναμε στην οικογένεια μας χωρίς την Κέιτ»


