Vodafone : Παροχή δωρεάν ομιλίας και γραπτών μηνυμάτων
Την παροχή δωρεάν ομιλίας και γραπτών μηνυμάτων για όλους τους συνδρομητές που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ανακοίνωσε η Vodafone.
Η εταιρεία αναφέρει ότι «όλοι οι συνδρομητές Vodafone στην Ελλάδα, ιδιώτες και επαγγελματίες, καρτοκινητής και συμβολαίου θα μπορούν να μιλούν και να στέλνουν SMS δωρεάν μεταξύ τους από την ώρα έναρξης κάθε αγώνα της Εθνικής μας και μέχρι το τέλος της ημέρας».
«Ταυτόχρονα όσοι συνδρομητές Vodafone βρεθούν στην Πολωνία θα έχουν εντελώς δωρεάν εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις και SMS προς όλους ανεξάρτητα από τη χώρα προορισμού για όλη την ημέρα που θα διεξάγονται οι αγώνες της Εθνικής μας Ομάδας» σημειώνεται στην ανακοίνωση της Vodafone, η οποία αποτελεί Χρυσό Χορηγό της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.
Η προσφορά θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και θα ισχύσει για τις 8, 12 και 16 Ιουνίου 2012.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξι CEOs προειδοποιούν τη Gen Z: Η καριέρα όπως τη ξέραμε τελειώνει
- Προετοιμάζουν κλιμάκωση οι αγρότες: Συμβολικοί αποκλεισμοί μέχρι την Τρίτη – Στα Μάλγαρα κλείνει το ρεύμα προς Αθήνα
- Παυλίδης: «Είναι ωραίο να ακούς θετικά λόγια από τον Μουρίνιο, δεν περίμενα να έχω ήδη 50 γκολ»
- Φωκίδα: Αγκαλιασμένοι μέσα στο χιόνι εντοπίστηκαν οι ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια
- Ροδόπη: Δικογραφία σε βάρος της μητέρας για τον θάνατο του 7χρονου από τη φωτιά
- Χτύπησαν τη σιωπή της μνήμης στο Μάτι – Βανδαλισμός στο μνημείο της «Καιόμενης Σφαίρας»

