Σχινάς, Αναστόπουλος και Μπήτης σφυρίζουν στο ΟΑΚΑ
Οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Τόμι Σχινάς και Δημήτρης Μπήτης κληρώθηκαν να διευθύνουν τον 4ο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ (19:00). Η κλήρωση έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της ΕΟΚ. Μόνο ο Αναστόπουλος εκ των τριών έχει «σφυρίξει» μέχρι τώρα στη σειρά και συγκεκριμένα στον πρώτο αγώνα που είχε γίνει στο ΣΕΦ.
Οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Τόμι Σχινάς και Δημήτρης Μπήτης θα διευθύνουν τον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ (19:00).
Η κλήρωση έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΚ. Μόνο ο Αναστόπουλος εκ των τριών έχει «σφυρίξει» μέχρι τώρα στη σειρά και συγκεκριμένα στον πρώτο αγώνα που είχε γίνει στο ΣΕΦ.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.