Επίθεση δέχθηκε από ομάδα αγνώστων στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Θ.Πλεύρης
Ομάδα περίπου 20 αγνώστων επιτέθηκε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων εναντίον του Θανάση Πλεύρη το πρωί της Τετάρτης. Οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή, όταν παρενέβη η αστυνομία. Ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και νυν στέλεχος της ΝΔ, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ο κ. Τσίπρας υποστηρίζει τη λειτουργία του indymedia, μέσω του οποίου οργανώθηκε η επίθεση.
Ομάδα περίπου 20 αγνώστων επιτέθηκε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων εναντίον του Θανάση Πλεύρη το πρωί της Τετάρτης. Οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή, όταν παρενέβη η αστυνομία.
Ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και νυν στέλεχος της ΝΔ, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ο κ. Τσίπρας υποστηρίζει τη λειτουργία της ανεξάρτητης ιστοσελίδας indymedia, μέσω της οποίας οργανώθηκε η επίθεση.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα άτομα που του επιτέθηκαν πιθανώς είναι αριστεριστές ή ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και σημείωσε ότι πάντα ήταν στόχος σε αυτόν τον κόσμο.
Επίσης, τόνισε ότι τα άτομα που του επιτέθηκαν τον χαρακτήρισαν «φασίστα» και κατά τα λεγόμενά του τον προειδοποίησαν: «Τώρα που ερχόμαστε στα πράγματα, θα δείτε τι έχετε να πάθετε».
Όπως είπε, ο κ. Πλεύρης βρισκόταν στα δικαστήρια, για την εκδίκαση υποθεσης στην οποία είναι συνήγορος υπεράσπισης.
Την ίδια ώρα, είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση άλλης υπόθεσης, με κατηγορούμενους στελέχη και υποψήφιους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για δολοφονική επίθεση κατά πρόσφυγα στον Αγιο Παντελεήμονα τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αντιφασιστικές οργανώσεις είχαν προαναγγείλει συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Το πρόστιμο της ΕΕ στο Χ είναι «επίθεση στον αμερικανικό λαό», λέει ο Ρούμπιο
- Βουρδέρης: «Αυτή η ομάδα απαξιώθηκε και δεν το αξίζει»
- Θεσσαλία: Κοντά στα όρια υπερχείλισης ο Πηνειός
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του θανάτου και τον περιμένω με ανυπομονησία»
- Νωρίτερα θα επαναλειτουργήσει το μετρό Θεσσαλονίκης – Το πρόγραμμα των δρομολογίων
- Παπασταύρου: Τον Απρίλιο στην Ουάσινγκτον η υπουργική συνεδρίαση του 3+1 – «Η επιθετικότητα δεν οδηγεί σε επιρροή», διαμηνύει στην Τουρκία
