Οι συνεντεύξεις από διάσημους σταρ κοστίζουν ακριβά σε Καναδούς δημοσιογράφους
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει απόφαση καναδικής εταιρείας διανομής να στείλει στους δημοσιογράφους «τιμοκατάλογο» με το ποσό που απαιτεί από αυτούς να δώσουν, προκειμένου να πάρουν συνεντεύξεις από διάσημους σταρ στις Κάννες. Η εταιρεία που οδεύει προς πώληση προσπάθησε να εξοικονομήσει χρήματα. Από την πλευρά τους, οι ξένοι δημοσιογράφοι δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να πληρώσουν ούτε ένα δολάριο για συνεντεύξεις.
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει απόφαση καναδικής εταιρείας διανομής να στείλει στους δημοσιογράφους «τιμοκατάλογο» με το ποσό που απαιτεί από αυτούς να δώσουν, προκειμένου να πάρουν συνεντεύξεις από διάσημους σταρ στις Κάννες.
Συγκεκριμένα, η τιμή για μια τηλεοπτική συνέντευξη με τον Μπραντ Πιτ είναι 3.232 δολάρια. Μια συνέντευξη για έντυπο μέσο με την Κρίστεν Στιούαρτ του Twilight και του On the Road στοιχίζει 1.293.
Έντονη ήταν η αντίδραση καναδικών μέσων ενημέρωσης. Δύο από τις μεγαλύτερες καναδικές εφημερίδες, η Globe and Mail και η National Post δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να πληρώσουν, ούτε να συμμετέχουν σε συνεντεύξεις για τις ταινίες.
Η εταιρεία δηλώνει, πάντως, ότι πρόκειται να διοργανώσει συνέντευξη Τύπου όταν οι ταινίες διανεμηθούν στον Καναδά.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline, ένα στέλεχος της βιομηχανίας δηλώνει ότι επειδή η εταιρεία οδεύει προς πώληση, υπάρχει έντονη πίεση να κρατηθεί χαμηλά το κόστος.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιογράφοι καλούνται να πληρώσουν για μια πολυπόθητη συνέντευξη στις Κάννες.
Το 2007, οι συνεργάτες του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν προσπάθησαν να αποσπάσουν 1.500 ευρώ από κάθε δημοσιογράφο που ήθελε να παραστεί στη συνέντευξη Τύπου του Death Proof, της ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Meteo: Δορυφορική εικόνα των γαλάζιων θαλάσσιων σχηματισμών στη Λευκάδα
- Το απόλυτο χάος στη Μίλαν: Γίνεται… ομάδα έως τις 16 Ιουνίου ή μπλέκει!
- Τραμπ: Χαλαρώστε κι όλα θα πάνε καλά – Το Ιράν θέλει συμφωνία και θα είναι καλή για τις ΗΠΑ
- Το αντίο του Μίλερ-ΜακΙντάιρ στον Ερυθρό Αστέρα (pic)
- Οι απόφοιτοι του 2026 ίσως χρειαστεί να αλλάξουν ρότα στην αναζήτηση εργασίας – Δύο tips για να βρείτε δουλειά
- Για να πας μακριά, πρέπει να στοχεύεις ψηλά
- Στινγκ: «Η απώλεια των χειρωνακτικών εργασιών τροφοδοτεί την τοξική αρρενωπότητα»
- Ολλανδία: Άνδρας σκοτώθηκε πηδώντας από αερόστατο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442