«Όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ» λέει ο Γιώργος Φλωρίδης
Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real: «Εάν πάρει κάποιος το πρόγραμμά του για τις προσλήψεις στο Δημόσιο και όλα όσα συμπυκνώνουν αυτά που μας χρεωκόπησαν, βλέπουμε ότι όσοι πήγαν να καταδικάσουν το ΠΑΣΟΚ, βλέπουν ότι όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στο ΣΥΡΙΖΑ», κατηγορώντας επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ πως «θέλει να οδηγήσει τη χώρα εκτός Ευρώπης».
Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real.
«Όλη η παρασιτική αντίληψη έχει βρει καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε, σημειώνοντας ότι «εάν πάρει κάποιος το πρόγραμμά του για τις προσλήψεις στο Δημόσιο και όλα όσα συμπυκνώνουν αυτά που μας χρεωκόπησαν, βλέπουμε ότι όσοι πήγαν να καταδικάσουν το ΠΑΣΟΚ, βλέπουν ότι όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στο ΣΥΡΙΖΑ».
O κ. Φλωρίδης σημείωσε πως «ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν έθεσε ποτέ σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα. Αυτήν τη στιγμή το ύψιστο εθνικό συμφέρον διακυβεύεται από την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ».
Ανέφερε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν μιλάει για διαπραγμάτευση αλλά για μία επιθετική ακύρωση του μνημονίου».
Τόνισε δε πως «οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ακύρωση του μνημονίου και την καταγγελία της σύμβαση συνιστούν ευθεία σύγκρουση με την Ευρώπη με ανυπολόγιστες ζημιές για την Ελλάδα» και υποστήριξε ότι «είναι απέναντι στην Ευρώπη και θέλει να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός Ευρώπης και εκτός ευρώ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πιο απολιτίκ δεν γίνεται – Ο Τομ Κρουζ λέει «όχι» σε ταινίες και βραβεία για να μην δείξει τις πολιτικές του προτιμήσεις
- Σαουδική Αραβία καλεί Σαλάχ: «Είναι ευπρόσδεκτος στο πρωτάθλημα»
- Στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες για τη Φοινικούντα
- Νεκρός σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε 34χρονος σε διαμέρισμα στα Ιωάννινα
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Δείτε live τη συνεδρίαση
- Σχέδιο για δυνατότητα μετατροπής κάθε POS σε μέσο ανάληψης μετρητών


