«Στόχος του Α.Σαμαρά, να τελειώσει η ηγεμονία των αριστερών ιδεών» λέει το ΚΚΕ
Δριμύτατη επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε το ΚΚΕ με αφορμή την ομιλία του στην ΚΟ.
«Ο στόχος που βάζει ο πρόεδρος της ΝΔ 'να τελειώσει η ηγεμονία των αριστερών ιδεών στην Ελλάδα' σημαίνει να τελειώσουν οι εργατικές και λαϊκές κατακτήσεις και δικαιώματα».
Δριμύτατη επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε το ΚΚΕ με αφορμή την ομιλία του στην ΚΟ.
«Ο στόχος που βάζει ο πρόεδρος της ΝΔ ‘να τελειώσει η ηγεμονία των αριστερών ιδεών στην Ελλάδα’ σημαίνει να τελειώσουν οι εργατικές και λαϊκές κατακτήσεις και δικαιώματα».
Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Σε λίγο η ηγεσία της ΝΔ θα προβάλει και την απαράδεκτη πολιτική της ΕΕ που εξισώνει τον κομμουνισμό με το φασισμό. Κατά τα άλλα, με τεχνάσματα επιχειρεί να εμφανίσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως εχθρό της ΕΕ και ότι θέλει να καταγγείλει μνημόνια και δανειακή σύμβαση, κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει, για να τον αναγορεύσει ως βασικό εκλογικό του αντίπαλο.
» Αυτό βολεύει και το σύστημα και τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός υποψήφιος περνάει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
- Γουατεμάλα: 7 αστυνομικοί δολοφονούνται από συμμορίες μετά τις εξεγέρσεις σε φυλακές
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα