Βρέθηκαν συντρίμμια του ρωσικού αεροσκάφους που είχε εξαφανιστεί στην Ινδονησία
Το ελικόπτερο που ήταν σε αναζήτηση του ρωσικού αεροπλάνου Σουκόι ανακάλυψε τα συντρίμμια του ρωσικού αεροσκάφους, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν στη διάρκεια επίδειξης πτήσης πάνω από την Τζακάρτα. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 50 άνθρωποι. Έχει ξεκινήσει επιχείρηση αναζήτησης των επιβατών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί επιζώντες.
Το ελικόπτερο που ήταν σε αναζήτηση του ρωσικού αεροπλάνου Σουκόι ανακάλυψε τα συντρίμμια του ρωσικού αεροσκάφους, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν στη διάρκεια επίδειξης πτήσης πάνω από την Τζακάρτα.
Τα συντρίμμια του αεροσκάφους -τύπου Superjet 100 που κατασκευάζει ο ρωσικός όμιλος Sukhoi- βρέθηκαν στο χείλος γκρεμού ορεινής περιοχής.
Στο αεροσκάφος επέβαιναν 50 άνθρωποι. Έχει ξεκινήσει επιχείρηση αναζήτησης των επιβατών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί επιζώντες.
Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε στην περιοχή Μπογκόρ, μόλις 20 λεπτά μετά την απογείωση.
Οι επιβαίνοντες, πέρα από το ιπτάμενο προσωπικό, ήταν επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και διπλωμάτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

