Porsche Pajun: -και- μικρότερη Panamera από τη γερμανική φίρμα
To λανσάρισμα ενός μικρότερου τετράθυρου coupe, στα πρότυπα της Panamera φέρεται να κερδίζει το προβάδισμα για να αποτελέσει το έκτο μοντέλο της γκάμας της γερμανικής φίρμας μετά και το SUV Macan, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου.
Σε μια απόφαση που μοιάζει με «deja-vu» η Porsche φέρεται να προετοιμάζει μια μικρότερη εκδοχή της Porsche Panamera η οποία θα λανσαριστεί το 2017, σύμφωνα με σχετικές αναφορές στο γερμανικό Τύπο.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, η μικρότερη εκδοχή του τετράθυρου coupe που προς το παρόν,στους «διαδρόμους» της Porsche, αποκαλείται «Pajun», θα αποτελέσει την έκτη προσθήκη στην γκάμα της φίρμας και αναλόγως, με το πόσο μικρότερη θα είναι σε σχέση με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του μοντέλου, θα βρεθεί αντιμέτωπη είτε με μοντέλα της Mercedes-Benz όπως η E-Class Coupe και η CLS είτε με την μικρoγραφία της τελευταίας, γνωστής μέχρι στιγμής ως CLA.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η τιμή του νέου μικρού τετράθυρου coupe θα κυμανθεί ανάμεσα σε 65.000 και 100.000 ευρώ.
Σε επίσημο επίπεδο πάντως ο εκπρόσωπος της Porsche, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε ότι: «…υπάρχουν πολλές ιδέες για το ποιο θα είναι το έκτο μοντέλο στην γκάμα της φίρμας, ωστόσο δεν έχει ληφθεί ακόμα μια τελική απόφαση».
Ανεξαρτήτως της ταυτότητας του νέου μοντέλου, είναι γεγονός, όπως έχει εξαγγείλει ο επικεφαλής της γερμανικής φίρμας Matthias Mueller, ότι ο αριθμός των μοντέλων της Porsche θα αυξηθεί σε επτά ως το 2018 στο πλαίσιο της επίτευξης του στόχου ετήσιων πωλήσεων των 200.000 μονάδων, όπως προβλέπεται από τη συνεργασία με τον όμιλο VW.
auto.in.gr
- Αντιδράσεις με τη διαφήμιση της Σερένα Γούιλιαμς με ένεση φαρμάκου κατά της παχυσαρκίας (vids)
- Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων στη Φλώρινα- Εννέα συλλήψεις
- Τέμπη: Συνεχίζεται η δίκη για τα βίντεο, να κληθεί ως μάρτυρας ο εφέτης ανακριτής ζητά η Καρυστιανού
- Η «μάχη» για τον τίτλο στη Super League: Το πρόγραμμα Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- «Είμαστε απροστάτευτοι»: Τα πολλαπλά προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων μέσα από δύο προσωπικές ιστορίες
