Με επιτόκιο 4,69% άντλησε ο ΟΔΔΗΧ 1,3 δισ. ευρώ από τα εξάμηνα έντοκα γραμμάτια
To Δημόσιο άντλησε 1,3 δισ. ευρώ από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξαμηνιαίας διάρκειας την Τρίτη, με το επιτόκιο να διαμορφώνεται 14 μονάδες βάσης (0,14%) υψηλότερα απ' αυτό της προηγούμενης έκδοσης του Απριλίου, στο 4,69%.
To Δημόσιο άντλησε 1,3 δισ. ευρώ από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξαμηνιαίας διάρκειας την Τρίτη, με το επιτόκιο να διαμορφώνεται 14 μονάδες βάσης (0,14%) υψηλότερα απ’ αυτό της προηγούμενης έκδοσης του Απριλίου.
Το μεσοσταθμικό επιτόκιο ανήλθε στο 4,69% έναντι 4,55% της προηγούμενης έκδοσης, σύμφωνα με τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.
Η έκδοση υπερκαλύφθηκε κατά 2,60 φορές, έναντι συντελεστή κάλυψης 2,62 στην προηγούμενη δημοπρασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελλάδα – Τουρκία 20-8: Η Εθνική συνέτριψε τους Τούρκους και πάει αήττητη στο ντέρμπι με τους Ιταλούς!
- Προμηθέας – Πανιώνιος 87-91: Διπλό στην Πάτρα και δεύτερη σερί νίκη για τους Κυανέρυθρους
- Χρυσός: Γιατί οι κεντρικές τράπεζες τον…μαζεύουν
- Βασίλισσα, μητέρα, σύμβολο – Η άλλη Σοφία Λόρεν αποκαλύπτεται σε 200 ανέκδοτα κλικ του Άλφρεντ Άιζενστατ
- Κικίλιας: Προτεραιότητά μας η προστασία και η ασφάλεια
- Τραμπ: «Ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε νέα ηγεσία στο Ιράν»

