Περισσότερο χρόνο για την υλοποίηση του προγράμματος στην Ελλάδα ζητά το SPD
Τη βεβαιότητα ότι οι συμφωνίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θα εγκαταλειφθούν από την ελληνική κυβέρνηση εξέφρασε ο πρόεδρος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο οποίος όμως αναγνωρίζει ότι πρέπει να δοθεί παράταση χρόνου στην Αθήνα ώστε να μετριαστούν οι κοινωνικές συνέπειες.
Τη βεβαιότητα ότι οι συμφωνίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θα εγκαταλειφθούν από την ελληνική κυβέρνηση εξέφρασε ο πρόεδρος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών (SPD) Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
Ο κ. Γκάμπριελ τόνισε ωστόσο ότι πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα λιτότητας που εφαρμόζεται και να δοθεί περισσότερος χρόνος στους Έλληνες ώστε να μετριαστούν οι κοινωνικές συνέπειες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Θερμή υποδοχή στην αποστολή του στις Σέρρες (vid)
- Ιταλία: Ο υπουργός Άμυνας Γκουίντο Κροζέτο αποκλείστηκε στο Ντουμπάι
- Η Σίντι Κρόφορντ μοιράζεται το χειρόγραφο σημείωμα του Τζον Κένεντι Τζούνιορ για το εξώφυλλο της στο περιοδικό George
- Ιράν: Ποιους στρατιωτικούς διοικητές και συμβούλους ισχυρίζεται πως έχει σκοτώσει το Ισραήλ – Τι λέει ο Τραμπ
- H επόμενη μέρα μετά την επίθεση στο Ιράν – Πώς θα κινηθούν οι παγκόσμιες αγορές
- Ηχούν σειρήνες στο Τελ Αβίβ – Ιρανική επίθεση στην πρωτεύουσα του Ισραήλ
