Στην Αθήνα ψήφισε η Ντόρα Μπακογιάννη
Στην Αθήνα ψήφισε το πρωί της Κυριακής η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία επέστρεψε εκτάκτως από την Κρήτη, καθώς τα ξημερώματα άφησε την τελευταία της πνοή η μητέρα της, Μαρίκα Μητσοτάκη. Η κ. Μπακογιάννη δεν έκανε δηλώσεις. «Οι Έλληνες καλούνται να παραμερίσουν το δίκαιο θυμό και την αγανάκτηση που αισθάνονται και να ψηφίσουν θετικά» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Στην Αθήνα ψήφισε το πρωί της Κυριακής η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία επέστρεψε εκτάκτως από την Κρήτη, καθώς τα ξημερώματα άφησε την τελευταία της πνοή η μητέρα της, Μαρίκα Μητσοτάκη.
Η κ. Μπακογιάννη δεν έκανε δηλώσεις.
Σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμμαχία τονίζει:
«Σήμερα όλοι γνωρίζουν πως ο δρόμος που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, είναι αυτός του ρεαλισμού και της ευρωπαϊκής πορείας. Οι Έλληνες καλούνται να παραμερίσουν το δίκαιο θυμό και την αγανάκτηση που αισθάνονται και να ψηφίσουν θετικά.
» Να στηρίξουν δυνάμεις που τοποθετούνται με υπευθυνότητα και διαθέτουν αξιοπιστία, όπως η Δημοκρατική Συμμαχία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Τουλάχιστον 9 οι νεκροί από την κατάρρευση του κτιρίου στην Τρίπολη
- Ιαπωνία: Ο Τραμπ εύχεται στην Τακαΐτσι «μεγάλη επιτυχία στην εφαρμογή του συντηρητικού προγράμματός» της
- Σουδάν: Τρεις πολύνεκρες επιθέσεις εναντίον κέντρων υγείας μέσα σε μια εβδομάδα στο Κορντοφάν
- Κολομβία: Τουλάχιστον 13 νεκροί εξαιτίας ασυνήθιστων για αυτήν την εποχή ισχυρών βροχοπτώσεων
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο