Στα 100 ευρώ το εκλογικό επίδομα των δημοτικών υπαλλήλων
Ένα βήμα πίσω έκανε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ (ΠΟΕ-ΟΤΑ) σχετικά με την απόφασή της να απέχουν οι δημοτικοί υπάλληλοι από κάθε εκλογική διαδικασία, γεγονός που διασφαλίζει, εν μέρει, την απρόσκοπτη διενέργεια των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012. Το επίδομα θα λάβουν μόνο όσοι εργαστούν, δηλαδή 30.900 υπάλληλοι, και η αποζημίωση ορίζεται στα 3 εκατ. ευρώ συνολικά.
Ένα βήμα πίσω έκανε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ (ΠΟΕ-ΟΤΑ) σχετικά με την απόφασή της να απέχουν οι δημοτικοί υπάλληλοι από κάθε εκλογική διαδικασία, γεγονός που διασφαλίζει, εν μέρει, την απρόσκοπτη διενέργεια των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012.
«Εμείς θέλουμε να γίνουν κανονικά οι εκλογές» δήλωσε στο Βήμα ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος.
«Θα εργαστούν όμως για τις εκλογές μόνον οι υπάλληλοι που ορίζονται στην υπουργική απόφαση και θα λάβουν το εκλογικό επίδομα. Πιστεύουμε πάντως ότι δεν επαρκούν και, ως εκ τούτου, θα υπάρξουν προβλήματα στη διενέργεια των εκλογών» συμπλήρωσε ο ίδιος.
Το ποσό το οποίο θα τους χορηγηθεί ως εκλογικό επίδομα ενέρχεται σε 3 εκατ. ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι ο κάθε υπάλληλος θα λάβει περίπου 100 ευρώ, τα οποία, όπως αναφέρεται στην απόφαση, «υπόκεινται στις νόμιμες κρατήσεις, καθώς και σε φορολογία εισοδήματος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
- Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή – Στο μικροσκόπιο επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες





