Το μήνυμα της Πρωτομαγιάς θα γραφτεί και στην κάλπη, δήλωσε ο Αλ.Τσίπρας
Τη βεβαιότητά του ότι «το μήνυμα της Πρωτομαγιάς θα είναι κι ένα μήνυμα που θα γραφτεί στο αποτέλεσμα της κάλπης στις 6 Μάη» εξέφρασε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με δήλωσή του στα Ιωάννινα, όπου περιοδεύει από τη Δευτέρα.
Τη βεβαιότητά του ότι «το μήνυμα της Πρωτομαγιάς θα είναι κι ένα μήνυμα που θα γραφτεί στο αποτέλεσμα της κάλπης στις 6 Μάη» εξέφρασε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με δήλωσή του στα Γιάννενα, όπου περιοδεύει από τη Δευτέρα.
Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι σήμερα είναι ημέρα αγώνα και μνήμης. «Είναι μέρα που μας θυμίζει ότι η πορεία της ανθρωπότητας και η ιστορία γράφτηκε μέσα από εργατικούς αγώνες, από την ανυπακοή των λαών στο Σικάγο, στην Καισαριανή με τους εκτελεσθέντες από τους ναζί, στη Θεσσαλονίκη το ’36. Με αγώνες, με αίμα και με θυσίες κατάφεραν οι λαοί να αλλάξουν την ιστορία» σημείωσε.
Και κατέληξε: «Έτσι και τώρα, το μνημόνιο, τα εργασιακά δικαιώματα, η δημοκρατία, η ελευθερία, η κοινωνική δικαιοσύνη και η προκοπή μπορεί να κερδηθούν μόνο μέσα από ανυποχώρητους αγώνες, μόνο μέσα από την άρνηση των λαών να συνεχίσουν στον δρόμο της καταστροφής».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξέσπασμα χανταϊού σε κρουαζιερόπλοιο με τρεις νεκρούς και περισσότερους ασθενείς
- Εσωκομματικό ρήγμα: Διαφωνίες στο Πεντάγωνο και στους Ρεπουμπλικανούς για την τακτική Τραμπ στην Ευρώπη
- LIVE: Ίντερ – Πάρμα
- Super League: Τα δεδομένα σε περίπτωση ισοβαθμίας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού
- Κεφαλονιά: «Ποιος οδήγησε τη Μυρτώ σ’ αυτή την κατάσταση;» – Απαντήσεις ζητούν οι γονείς της 19χρονης
- Σοβαρός τραυματισμός 11χρονου στην Κυπαρισσία – Ανήλικος έπεσε πάνω του με πατίνι


