Τουλάχιστον 100 νεκροί από τη βύθιση φέριμποτ στην Ινδία
Τουλάχιστον 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδων άλλων αγνοείται η τύχη από την βύθιση πλοίου σε ποταμό στην βορειοανατολική Ινδία, στο κρατίδιο Ασάμ. Τις προσπάθειες διάσωσης δυσχεραίνουν οι κακές καιρικές συνθήκες. Στην περιοχή έβρεχε και έπνεαν ισχυροί άνεμοι με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.
Τουλάχιστον 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδων άλλων αγνοείται η τύχη από την βύθιση πλοίου σε ποταμό στην βορειοανατολική Ινδία, στο κρατίδιο Ασάμ.
Το βαρυφορτωμένο φέριμποτ, που μετέφερε περίπου 300 άτομα, ενώ έπλεε στο ποταμό Βραχμαπούτρα μέσα σε κακοκαιρία πήρε κλίση και βυθίστηκε.
Από τους επιβαίνοντες 100 κατάφεραν να σωθούν κολυμπώντας προς τις όχθες.
Τις προσπάθειες διάσωσης δυσχεραίνουν οι κακές καιρικές συνθήκες. Στην περιοχή έβρεχε και έπνεαν ισχυροί άνεμοι με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.
Τα συνεργεία θα συνεχίσουν το πρωί της Τρίτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Πέρκα: Πολλοί βουλευτές της ΝΔ κουβαλούν πατριαρχικό σύνδρομο – Στα όρια του φασισμού ο Κυρανάκης
- Τσουκαλάς: Το σύστημα του FIR Αθηνών είχε πέσει και το 2021 – Αγνοήθηκαν οι αναφορές των Ελεγκτών
- Αναβάλλεται το Κηφισιά – ΠΑΟΚ μετά από αίτημα του Δικεφάλου
- Ποια είναι η γυναίκα που με ένα τσιγάρο αμφισβήτησε τη θεοκρατία στο Ιράν
- Δυτική Όχθη: Οι IDF σκότωσαν ένα 14χρονο αγόρι επειδή «ετοιμαζόταν να τους επιτεθεί με μία πέτρα»
- Η μετανάστευση στην ΕΕ αλλάζει – Ποια χώρα έχει απελάσει περισσότερους ανθρώπους

