Χωρίς ταξί η Αττική από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι
Χωρίς ταξί για πέντε ώρες το Σάββατο, η Αττική, λόγω στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει το ΣΑΤΑ, με αφορμή την ετήσια Γενική Συνέλευση του κλάδου. Τα ταξί θα αποσύρονται από τους δρόμους από τις 10 το πρωί για να εμφανιστούν και πάλι περίπου στις 3 μετά το μεσημέρι.
Χωρίς ταξί για πέντε ώρες το Σάββατο, η Αττική, λόγω στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει το ΣΑΤΑ, με αφορμή την ετήσια Γενική Συνέλευση του κλάδου.
Όπως ανακοινώθηκε, τα ταξί θα αποσύρονται από τους δρόμους από τις 10 το πρωί για να εμφανιστούν και πάλι περίπου στις 3 μετά το μεσημέρι.
Η Γενική Συνέλευση που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ, θα αρχίσει στις 11 το πρωί και τα θέματα που τεθούν προς συζήτηση είναι ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και τροποποίηση άρθρων του καταστατικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Fit χωρίς γυμναστήριο; Κι όμως γίνεται
- Μέση Ανατολή: Η Κίνα καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν άμεσα το Ισραήλ και το Ιράν
- Ιράν: Στους 148 οι νεκροί από την επίθεση σε δημοτικό σχολείο θηλέων – Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά
- Τεχνητή νοημοσύνη: Ποια επαγγέλματα κινδυνεύουν περισσότερο
- Euroleague: Νέα αναβολή στο ματς της Χάποελ με την Παρί λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή
- ΑΑΔΕ: Όλες οι αλλαγές στους ΚΑΔ για επαγγελματίες και επιχειρήσεις