Ελεύθερος αφέθηκε ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος
Ελεύθερος αφέθηκε με εντολή του εισαγγελέα ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος, που συνελήφθη το μεσημέρι ύστερα από μήνυση της συζύγου του Πάνου Καμμένου, Έλενας Τζούλη. Ο εισαγγελέας δεν άσκησε ποινική δίωξη για την υπόθεση και διέταξε τη διενέργεια έρευνας από τον πταισματοδίκη.
Ελεύθερος αφέθηκε με εντολή του εισαγγελέα ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος, που συνελήφθη το μεσημέρι ύστερα από μήνυση της συζύγου του Πάνου Καμμένου, Έλενας Τζούλη.
Η μήνυση αφορούσε απόφαση απαγόρευσης αναφοράς στο όνομά της, που κατά τη μηνύτρια παραβίασε στην εφημερίδα του ο κ. Λιάτσος.
Ο εισαγγελέας δεν άσκησε ποινική δίωξη για την υπόθεση και διέταξε τη διενέργεια έρευνας από τον πταισματοδίκη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Προβλήματα σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις λόγω των ισχυρών ανέμων
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Αφαιρέθηκε από νέα ταινία της Amazon μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
- Έριξε… βόμβα ο Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν θα ολοκληρώσω τη σεζόν στους Μπακς»
- Δημοσκόπηση: Η πλειοψηφία των Γάλλων βλέπει τις ΗΠΑ του Τραμπ ως στρατιωτική απειλή για τη χώρα
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Α’)


