Δεν παραχωρείται για προεκλογικές ομιλίες η πλατεία Αριστοτέλους, λέει ο Γ.Μπουτάρης
Τη θέση του Δήμου Θεσσαλονίκης ότι δεν παραχωρείται η Πλατεία Αριστοτέλους για προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων επανέλαβε την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.
Τη θέση του Δήμου Θεσσαλονίκης ότι δεν παραχωρείται η Πλατεία Αριστοτέλους για προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων επανέλαβε την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.
Η διευκρίνιση έγινε μετά την απόφαση του ΚΚΕ να πραγματοποιήσει στον συγκεκριμένο χώρο την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 30 Απριλίου, στις 8:30 το βράδυ, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα.
«Οι συγκεντρώσεις στην Πλατεία Αριστοτέλους δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της αγοράς, καθώς η αστυνομία κλείνει από νωρίς τους δρόμους, ενώ έχουμε παράπονα και από τους κατοίκους. Όσοι θέλουν να κάνουν συγκεντρώσεις εκεί, θα αγνοούν μια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου» δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.
Προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Αριστοτέλους έχει προγραμματίσει για την Παρασκευή 4 Μαΐου και ο ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έρχεται πενθήμερο… «φωτιά» σε χρυσό, ασήμι και πετρέλαιο
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς X: Έχουμε αμφιβολίες για τη συμμόρφωσή σας
- Σε χαμηλό 16 ετών το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 09.01.2026]
- Άρσεναλ – Λίβερπουλ 0-0: Όλα μηδέν στο Λονδίνο
- Mίλαν – Τζένοα 1-1: Γκέλα των Ροσονέρι σε ματς – ροντέο


