Άγνωστοι κατέστρεψαν το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στον Εύοσμο
Καταστράφηκε από αγνώστους το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, με το κόμμα να κάνει λόγο για «φασιστικές επιθέσεις».
Καταστράφηκε από αγνώστους το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, με το κόμμα να κάνει λόγο για «φασιστικές επιθέσεις».
Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Τα γνωστά φασιστοειδή κατάστρεψαν και εξαφάνισαν κυριολεκτικά το εκλογικό μας περίπτερο στην πλατεία του Ευόσμου. Κάποια κομμάτια του βρέθηκαν πεταμένα στα σκουπίδια 500 μέτρα μακριά. Δηλώνουμε ότι οι φασιστικές επιθέσεις δεν μας πτοούν. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ακύρωση των μνημονίων, την διεύρυνση της δημοκρατίας, για να υπάρξει μία άλλη προοπτική για τη χώρα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πακιστάν – Αφγανιστάν: Οι φονικές μάχες στα σύνορα συνεχίζονται – Το Κατάρ προσφέρθηκε να διαμεσολαβήσει
- Μην ακούτε κανέναν: Όταν η Τεγιάνα Τέιλορ αποφάσισε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, όλοι την αποθάρρυναν
- Λουτράκι: Προσαγωγή ενός ατόμου για το θρίλερ με τον 17χρονο νεκρό – «Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει»
- Η Euroleague θα έχει αύξηση στα έσοδα των συλλόγων για την επόμενη σεζόν
- Πράσινο φως στην ΕΕ για το συνδυαστικό εμβόλιο Covid και γρίπης της Moderna
- ΕΚΤ: Σε ιστορικό χαμηλό τα πλαστά ευρώ το 2025


