Η εξαφανισμένη Μάντλιν μπορεί να είναι ζωντανή, εκτιμά η Σκότλαντ Γιαρντ
Η Σκότλαντ Γιαρντ ζήτησε από τις πορτογαλικές αρχές να ανοίξουν και πάλι την έρευνα για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μακάν τον Μάιο του 2007 σε πορτογαλικό θέρετρο. Προηγήθηκε η επανεξέταση στοιχείων της υπόθεσης. «Πιστεύουμε πραγματικά ότι είναι πιθανόν να είναι ζωντανή» δήλωσε ο επιθεωρητής Αντι Ρέντγουντ στους δημοσιογράφους προσθέτοντας ότι η βρετανική αστυνομία έχει εντοπίσει νέα πεδία έρευνας.
Η Σκότλαντ Γιαρντ ζήτησε από τις πορτογαλικές αρχές να ανοίξουν και πάλι την έρευνα για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μακάν τον Μάιο του 2007 σε πορτογαλικό θέρετρο. Προηγήθηκε η επανεξέταση στοιχείων της υπόθεσης.
«Πιστεύουμε πραγματικά ότι είναι πιθανόν να είναι ζωντανή» δήλωσε ο επιθεωρητής Αντι Ρέντγουντ στους δημοσιογράφους προσθέτοντας ότι η βρετανική αστυνομία έχει εντοπίσει νέα πεδία έρευνας.
Η μικρή εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου 2007 από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, λίγες ημέρες πριν από τα τέταρτα γενέθλιά της, στην περιοχή Πράια ντε Λους, όπου η οικογένειά της έκανε διακοπές.
Οι γονείς την εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Δουδωνής: Η κυβέρνηση συνεχίζει την προκλητική αδιαφορία απέναντι στον κτηνοτροφικό κόσμο της Λέσβου
- O Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας δεν ανίχνευσε διαρροή ραδιενέργειας σε Νατάνζ – Ντιμόνα
- Τεράστιος Καραλής: Ασημένιος στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν (vids)
- «Αμετανόητος θύτης» – Η Ροζάνα Αρκέτ γράφει ανοιχτή επιστολή στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
- Ραφήνα: Εμπλοκή κάβου στην προπέλα του πλοίου «Θεολόγος» – Ταλαιπωρία για 673 επιβάτες
- Τορούν 2026: Εξασφάλισε το ασημένιο και προσπαθεί για το χρυσό ο Καραλής!
