Καταθέτει ενώπιον επιτροπής ο Τζέιμς Μέρντοχ για την υπόθεση υποκλοπών
Ο Τζέιμς Μέρντοχ, πρώην πρόεδρος της News International, καταθέτει ενώπιον της επιτροπής Λίβεσον για τις πρακτικές στα ΜΜΕ, προκειμένου να δώσει επιπλέον στοιχεία για την υπόθεση των υποκλοπών. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα βρεθεί ενώπιον της επιτροπής ο πατέρας του, Ρούπερτ Μέρντοχ.
Ο Τζέιμς Μέρντοχ, πρώην πρόεδρος της News International, καταθέτει ενώπιον της επιτροπής Λίβεσον για τις πρακτικές στα ΜΜΕ, προκειμένου να δώσει επιπλέον στοιχεία για την υπόθεση των υποκλοπών.
Ο Τζέιμς Μέρντοχ καταθέτει την Τρίτη και αναμένεται να ερωτηθεί για το εάν είχε γνώση του σκανδάλου και σε ποιο βαθμό.
Παράλληλα, ενώπιον της επιτροπής θα βρεθεί ο πατέρας του, Ρούπερτ Μέρντοχ, την Τετάρτη και την Πέμπτη.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα καταθέσουν στην επιτροπή οι δύο άνδρες.
Νέα ερωτηματικά για το εύρος της ενημέρωσης του Τζέιμς Μέρντοχ ανέκυψαν, όταν έγιναν γνωστές πληροφορίες ότι είχε λάβει e-mail με πληροφορίες που άφηναν να εννοηθεί ότι η τακτική των υποκλοπών της News of the World δεν περιοριζόταν σε έναν μόνο ρεπόρτερ.
Η παρουσία αυτού του e-mail έρχεται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του γιου του Ρούπερτ Μέρντοχ ότι δεν γνώριζε πόσο εκτεταμένη ήταν η πρακτική των υποκλοπών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League: Εκκίνηση στην 20η αγωνιστική με τρεις αναμετρήσεις
- Women Face Higher AI Job Risk in Tech and Finance
- Αρκάς: Καλό Σαββατοκύριακο
- Ακίνητα: Αυξάνονται οι τιμές, μικραίνουν τα σπίτια – Τι αγοράζει κάποιος με 250.000 ευρώ (γραφήματα)
- Χάκετ για την αποθέωση στο ΣΕΦ: «Θα το δείχνω στα παιδιά μου»
- Τα μηνύματα Λαγκάρντ για τα επιτόκια και το ευρώ – Τι συζητήθηκε πίσω από κλειστές πόρτες της ΕΚΤ
