Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμμαχίας
Ανακοινώθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Όπως σημείωσε η πρόεδρος του κόμματος κυρία Ντόρα Μπακογιάννη «οκτώ στους δέκα υποψηφίους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας πολιτεύονται για πρώτη φορά».
Ανακοινώθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Όπως σημείωσε η πρόεδρος του κόμματος κυρία Ντόρα Μπακογιάννη «οκτώ στους δέκα υποψηφίους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας πολιτεύονται για πρώτη φορά».
«Μπαίνουν στη μάχη έτσι ώστε αύριο το πρωί στη Βουλή των Ελλήνων να υπάρχει μια καταλυτική δύναμη συνεργασίας, προοπτικής και ευρωπαϊκής ταυτότητας» πρόσθεσε η κυρία Μπακογιάννη.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα είναι υποψήφια στο Ηράκλειο και τη Β’ Αθηνών.
Επίσης ο Γιώργος Κοντογιάννης από την Ηλεία αυτή τη φορά θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών όπως και ο γραμματέας της ΚΕ του κόμματος Γιάννης Οικονόμου.
Στην Α’ Αθηνών είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Ζαφειριάδης όπως και ο Άγγελος Μοσχονάς ο οποίος έχει θητεύσει επί σειρά ετών σε θέσεις ευθύνης στο δήμο Αθηναίων.
Στο Υπόλοιπο Αττικής ξεχωρίζει επίσης η υποψηφιότητα του πρώην γραμματέα ΚΟ της ΝΔ Απόστολου Σταύρου, ενώ υποψήφιος στη Β΄Αθηνών είναι ο πρώην υφυπουργός Θ.Δαμιανός και στη Ροδόπη ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ.
Το Σάββατο σε ειδική εκδήλωση η Ντόρα Μπακογιάννη θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του κόμματός της στις περιφέρειες Αττικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουρκία: Μαχητικό αεροσκάφος F-16 συνετρίβη στο Μπαλίκεσιρ – Νεκρός ο πιλότος
- Βραζιλία: Τουλάχιστον 29 νεκροί και 40 αγνοούμενοι εξαιτίας κατολισθήσεων
- Η κυβέρνηση Τραμπ κατέθεσε αγωγή σε βάρος του UCLA για «αντισημιτικό, εχθρικό εργασιακό περιβάλλον»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Τα τρία μηνύματα από Ουάσιγκτον
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Τι φοβούνται οι Ευρωπαίοι διαχειριστές πλούτου
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Anthropic να επιτρέψει την αυτόνομη στρατιωτική χρήση της Τεχνητής της Νοημοσύνης