Σεισμός 6,5 βαθμών σημειώθηκε στην κεντρική Χιλή
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην κεντρική περιοχή της Χιλής. Σύμφωνα με τις αρχές της χώρας, προς το παρών δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή ζημιές. Όπως ανακοίνωσε το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε σε απόσταση 48 χιλιομέτρων βόρειο-βορειοανατολικά του Βαλπαραΐσο και 116 χλμ. βορειοδυτικά του Σαντιάγο. Το εστιακό βάθος υπολογίσθηκε στα 25,9 χιλιόμετρα.
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην κεντρική περιοχή της Χιλής.
Όπως ανακοίνωσε το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε σε απόσταση 48 χιλιομέτρων βόρειο-βορειοανατολικά του Βαλπαραΐσο και 116 χλμ. βορειοδυτικά του Σαντιάγο. Το εστιακό βάθος υπολογίσθηκε στα 25,9 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εκτάκτων Καταστάσεων της χώρας, προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή ζημιές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Τζαβέλλας
- Λιανικό εμπόριο δύο ταχυτήτων [γράφημα]
- Μητσοτάκης: Υπεραμύνθηκε της εξωτερικής πολιτικής – Βλέπει Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με Ερντογάν στις αρχές του 2026
- Μείωση των παραδόσεων Airbus τον Νοέμβριο μετά από τεχνικό πρόβλημα
- Γιατί το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι θεωρείται κάτι κακό; Η Κόνι Μεταξά απαντά στον Τάσο Ξιαρχό
- LIVE: Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
