Προφυλακιστέος ο πρώτος κατηγορούμενος που απολογήθηκε για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ενώπιον του Ειδικού Ανακριτή, ο Αστέριος Οικονομίδης κατηγορούμενος στην υπόθεση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ενώπιον του Ειδικού Ανακριτή, ο Αστέριος Οικονομίδης κατηγορούμενος στην υπόθεση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Ο Οικονομίδης, σε βάρος του οποίου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης ο ανακριτής της υπόθεσης, και ο οποίος παραδόθηκε σήμερα το πρωί και ζήτησε να απολογηθεί, είναι βασικός μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος γνωστής κατασκευαστικής εταιρείας που της ανατέθηκε η επισκευή του ακινήτου στη Διον. Αρεοπαγίτου και επίσης πούλησε διαμέρισμα επί της Δεινοκράτους στο Κολωνάκι στην κόρη του κατηγορούμενου πρώην υπουργού.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται υποστηρίζοντας ότι στην πορεία της έρευνας θα αποδειχθεί η αθωότητά του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χαμός με Ντόντσιτς και Μπιτάντζε: «Είπε πως θα γ@@@@ την οικογένειά μου, δεν το δέχομαι αυτό» (vid)
- Πυρ ομαδόν από αντιπολίτευση για ακρίβεια και υποκλοπές
- Γιώργος Τσαγκαράκης: «Όταν είσαι κορυφαίος βάλλεσαι από παντού» – Τι λέει ο δικηγόρος του
- Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι στο αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων
- Ο μεγάλος τελικός του Τεντόγλου στο Τορούν – Φουλ για μετάλλιο ο Έλληνας άλτης
- Έξι νεκροί στο Κατάρ μετά από συντριβή ελικοπτέρου

