Τη Μ.Τετάρτη ο Λ.Παπαδήμος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την προκήρυξη εκλογών
Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου θα περάσει το απόγευμα της Μ.Τετάρτης ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, για να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών. Το ραντεβού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια είναι προγραμματισμένο για τις 5 το απόγευμα. Νωρίτερα θα συνεδριάσει για τελευταία φορά το Υπουργικό Συμβούλιο.
Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου θα περάσει το απόγευμα της Μ.Τετάρτης ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Το ραντεβού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια είναι προγραμματισμένο για τις 5 το απόγευμα.
Ο κ. Παπαδήμος αναμένεται να ζητήσει από τον κ. Παπούλια τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών.
Πριν από τη συνάντηση Παπούλια – Παπαδήμου αναμένεται να συνεδριάσει για τελευταία φορά το Υπουργικό Συμβούλιο.
Νωρίτερα τη Μ.Τρίτη, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος ανακοίνωσε ότι ολοκληρώνεται σήμερα η παρούσα κοινοβουλευτική περίοδος και ότι η νέα θα συνέλθει το Μάιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- Ψηφιακή ετικέτα: Το νέο πεδίο μάχης για την ενιαία αγορά στην Ευρώπη
- Εμπρησμός σε μάντρα ενοικιαζόμενων οχημάτων: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας – Δύο οι δράστες
- Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας από τον Δήμο
- Στο Κόσοβο ο Δένδιας την Πέμπτη – Δεν θα είναι παρών στη συζήτηση για το Κράτος Δικαίου στη Βουλή
- Τσερνόμπιλ: SOS από Greenpeace για την προστατευτική κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα – «Κίνδυνος διαρροής»

