Σημάδια αποδιοργάνωσης διαπιστώνει στην ΕΥΠ ο Αλέξης Τσίπρας
Την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΥΠ «μιας και δείχνει σημάδια πλήρους αποδιοργάνωσης και διαφθοράς» εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη σημερινή συνάντησή του με την Ομοσπονδία Εργαζομένων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.
Την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΥΠ «μιας και δείχνει σημάδια πλήρους αποδιοργάνωσης και διαφθοράς» εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη σημερινή συνάντησή του με την Ομοσπονδία Εργαζομένων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κατέθεσαν υπόμνημα με τις προτάσεις και τις διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας και ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα θεσμικά και εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συμφώνησε με την ομοσπονδία των εργαζομένων στην ανάγκη συγκρότησης μηχανισμού κοινοβουλευτικού ελέγχου της ΕΥΠ, ώστε αυτή να υπάγεται σε διακομματικό κοινοβουλευτικό όργανο και όχι στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Τόνισε επίσης ότι είναι επιτακτική ανάγκη η αναδιοργάνωση της ΕΥΠ, ώστε αυτή να προασπίζεται τα συμφέροντα του λαού και της χώρας και όχι να παρακολουθεί διαδηλωτές και πολίτες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της
- Βασιλιάς Κάρολος: Κουρτίνες από παλάτι του έγιναν κάλτσες για φιλανθρωπία
- Το «διάβασμα» του Μαρτίνεθ και η… πολυφωνία στην επίθεση – Έτσι έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ η Βαλένθια (vids)