
Θέμα ημερών η ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών, λέει ο Π.Καψής
Η ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών είναι πλέον θέμα ημερών, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής. Αρνήθηκε να πει οτιδήποτε περαιτέρω, σεβόμενος, όπως ανέφερε, τη σχετική διαδικασία που υπάρχει. Ο κ. Καψής ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις εκλογές.
Η ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών είναι πλέον θέμα ημερών, δήλωσε στο Ράδιο 9 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής.
Αρνήθηκε να πει οτιδήποτε περαιτέρω, σεβόμενος, όπως ανέφερε, τη σχετική διαδικασία που υπάρχει και επανέλαβε ότι εντός της εβδομάδας ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Ο κ. Καψής ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις εκλογές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το επετειακό σήμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια του συλλόγου (vid)
- Επιζώσα του Έπσταϊν προς Μελάνια Τραμπ: «Ίσως ήρθε η ώρα να καταθέσετε κι εσύ και ο σύζυγός σου»
- Νέα Αριστερά: Η πτώση του Όρμπαν δεν αρκεί – Δεν συνιστά προοδευτική στροφή η νίκη Μάγιαρ
- Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα προτείνει προσωρινά μέτρα για την αύξηση των τιμών ενέργειας στις 22 Απριλίου
- Υπουργείο Εξωτερικών σε Φιντάν: Η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις, ούτε οφείλει εξηγήσεις σε κανέναν
- Το παράπονο του Ρόμπερτσον: «Η Λίβερπουλ δεν μου έκανε πρόταση ανανέωσης»

