Ας το σκεφτούν καλύτερα, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ σε ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ για το «όχι» σε συνεργασία
«Η συστράτευση του συνόλου των αντιμνημονιακών αντινεοφιλελεύθερων δυνάμεων είναι λαϊκή απαίτηση και ιστορική ανάγκη» ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου του ΣΥΝ Πάνου Σκουρλέτη, στην απόρριψη από ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ της πρότασής του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία στις μονοεδρικές περιφέρειες.
«Η συστράτευση του συνόλου των αντιμνημονιακών αντινεοφιλελεύθερων δυνάμεων είναι λαϊκή απαίτηση και ιστορική ανάγκη» ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου του ΣΥΝ Πάνου Σκουρλέτη, στην απόρριψη από ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ της πρότασής του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία στις μονοεδρικές περιφέρειες.
Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι σήμερα έχουν διαμορφωθεί οι όροι ανατροπής του μνημονίου. Το αίτημα για κοινωνική δικαιοσύνη, για αξιοπρεπή ζωή, για ανατροπή της πολιτικής που συρρικνώνει τη λαϊκή κυριαρχία και ακυρώνει τη δημοκρατία, είναι πλειοψηφικό.
Απευθυνόμενο στο ΚΚΕ και τη ΔΗΜΑΡ, το γραφείο Τύπου του ΣΥΝ αναφέρει: «Ας σκεφτούν καλά κι ας ρωτήσουν προηγουμένως τους φίλους και τους ψηφοφόρους τους, πριν αρνηθούν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία, έστω στις μονοεδρικές περιφέρειες, οι ηγεσίες του ΚΚΕ και της ΔΗΜΑΡ. Η συστράτευση του συνόλου των αντιμνημονιακών αντινεοφιλελεύθερων δυνάμεων είναι λαϊκή απαίτηση και ιστορική ανάγκη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Σε 3.117 ανήλθαν οι νεκροί στις διαδηλώσεις, λέει η κρατική τηλεόραση
- «Την χτυπούσε και της ξύριζε το κεφάλι» – Γυναίκα στη Βρετανία ζούσε υπό συνθήκες σκλαβιάς για πάνω από 25 χρόνια
- Νέες σκηνές χάους στη Βουλή: Κόντρες, Κωνσταντοπούλου – προεδρείου, διακοπή και ξενύχτι στην Ολομέλεια
- «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στη Σλάβεν για τον Γιάγκουσιτς – Μίλησε μαζί του ο Μπενίτεθ»
- ΗΠΑ: Επιχείρηση σύλληψης μεταναστών από την ICE στο Μέιν παρά την αντίθεση των τοπικών αρχών
- Πρίγκιπας Χάρι μαινόμενος: Έκρηξη οργής εναντίον της Daily Mail – H «κόλαση» της Μέγκαν, η εκδίκηση της Νταϊάνα

