Το «Μέλι», ξένη ταινία
Παραγωγή Τουρκίας (2010)
Διάρκεια 103′
Παίζουν: Ερντάλ Μπεσίκτσιογλου, Τουλίν Οζέν, Μπόρα Άλτας Κεντρικός ήρωας της ταινίας είναι ένα μοναχοπαίδι, ο Γιουσούφ, που ζει με τους γονείς του σε μια απομονωμένη ορεινή περιοχή. Για το εννιάχρονο αγόρι, το δάσος είναι μέρος μυστηρίου και περιπέτειας, όπως το ζει ενώ συνοδεύει τον πατέρα του στη δουλειά καθημερινώς.
Ο πατέρας του είναι μελισσοκόμος και έχει τοποθετήσει τις ειδικά κατασκευασμένες κυψέλες του στην κορυφή των δέντρων του δάσους.
Πατέρας και γιος μοιράζονται τα ίδια όνειρα και έχουν τα δικά τους μυστικά.
Oμως ο μικρός δεν είναι αποδεκτός από το περιβάλλον των συνομηλίκων του στο σχολείο. Αυτό οφείλεται στη δυσλεξία που τον κάνει να ντρέπεται την ώρα των μαθημάτων. Η ισορροπία της ζωής του αλλάζει όταν ο πατέρας του αποφασίζει να ταξιδέψει σ’ ένα μακρινό δάσος. Όταν οι μέρες περνούν….
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]
- «Καθοδόν για τη Μακάμπι ο Ταϊρίκ Τζόουνς», αναφέρουν στο Ισράηλ
- Πετρέλαιο: Η μεγαλύτερη βουτιά από την πανδημία και το σενάριο των 50 δολ.



