ΑΒ Βασιλόπουλος : Διακρίθηκε στα Corporate Superbrands Greece
Η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίθηκε για δεύτερη φορά της ως μια από τις Εταιρείες με Κορυφαία Επωνυμία.
Συγκεκριμένα, στην τελετή απονομής των Corporate Superbrands Greece 2011 – 2012, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Απριλίου στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα, απονεμήθηκε στην ΑΒ το βραβείο Κορυφαίας Εταιρικής Επωνυμίας.
Το βραβείο αυτό είναι το δεύτερο που αποσπά η ΑΒ Βασιλόπουλος στα Corporate Superbrands. Την πρώτη της διάκριση- Εταιρεία με Εξέχουσα Επωνυμία στην Ελληνική Αγορά – έλαβε το 2005.
O Διεθνής Οργανισμός Superbrands, αποτελεί ανεξάρτητη αρχή αξιολόγησης και προβολής κορυφαίων επωνυμιών (προϊοντικών και εταιρικών) με σκοπό την ανάδειξη της ταυτότητας, των αξιών και των επιτευγμάτων τους στις εθνικές αγορές που δραστηριοποιούνται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σακελλάρίδης: Πόσο ακόμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως τοποτηρητής του Τραμπ και του Νετανιάχου
- Ορμούζ: Οι ΥΠΕΞ των G7 δηλώνουν έτοιμοι να «λάβουν μέτρα για την στήριξη του ενεργειακού ανεφοδιασμού»
- Αυτές είναι οι απαιτήσεις του Τραμπ για ειρηνευτικές συνομιλίες με το Ιράν
- Μαρούσι – Μύκονος Betsson 94-103: Νίκη παραμονής με… κατοστάρα οι Μυκονιάτες
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς ο Βάρρας δείχνει Βορίδη και Neuropublic ως υπεύθυνους για την καρατόμησή του από τον Οργανισμό
- Θεσσαλονίκη: Αντιπολεμική – αντιιμπεριαλιστική παρέμβαση της Νέας Αριστεράς στο Αμερικανικό προξενείο


