1999
18 Φεβρουαρίου: Με αφορμή την υπόθεση Οτζαλάν, ο Κώστας Σημίτης ζητεί την παραίτηση των υπουργών Εξωτερικών (Θ.Πάγκαλος), Εσωτερικών (Αλ.Παπαδόπουλος) και Δημόσιας Τάξης (Φ.Πετσάλνικος). Παράλληλα, προχωρά σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
21 Μαρτίου: Ο Κώστας Σημίτης επανεκλέγεται από το 5ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ πρόεδρος του Κινήματος.
29 Απριλίου: Ο Στέφανος Μάνος ιδρύει το κόμμα των Φιλελευθέρων, για να συμμετάσχει στις εκλογές του 2000, αλλά τελικά συνεργάστηκε με τη ΝΔ.
13 Ιουνίου: Η ΝΔ επικρατεί στις ευρωεκλογές, με ποσοστό 36%. Το ΠΑΣΟΚ έλαβε 32,9%, το ΚΚΕ 8,6%, το ΔΗΚΚΙ 6,8% και ο Συνασπισμός 5,1%.
14 Σεπτεμβρίου: Ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννος Κρανιδιώτης βρίσκει τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια της πτήσης του πρωθυπουργικού Φάλκον προς το Βουκουρέστι. Σκοτώνονται άλλα έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και ο γιος του Γ.Κρανιδιώτη, Νικόλας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης 87-85: Πήραν το «θρίλερ» οι Λιθουανοί
- Οδηγοί ταξί: Γέμισαν τη Σταδίου με καπνογόνα και συνθήματα κατά του Κυρανάκη
- Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο 79-75: Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε τη νίκη
- Ομοφοβικός, μιλιταριστής, ορκισμένος εχθρός του Oμπάμα – Ο αληθινός Τσακ Νόρις μισούσε πολύ
- Ο πρόεδρος Τραμπ «δεν θέλει κατάπαυση του πυρός» στο Ιράν
- Όταν ο Μουρίνιο άκουσε τη συμβουλή του πατέρα του
