Πλαίσιο: Πρόθεση συμμετοχής σε ανάληψη έργων του Δημοσίου
Η εταιρεία Πλαίσιο Computers Α.Ε.Β.Ε. ανακοίνωσε ότι προτίθεται να συμμετάσχει (είτε η ίδια είτε ως μέλος κοινοπραξιών ή ενώσεων) στις διαδικασίες ανάληψης έργων, προμηθειών και υπηρεσιών του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ, Ο.Τ.Α, των νομικών προσώπων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, των υπό των ανωτέρω Υπουργείων εποπτευομένων οργανισμών και φορέων, ως και σε διαγωνισμούς των Ο.Α.Ε.Δ, ΕΛ.ΤΑ, ΟΠΑΠ, ΟΠΑΠ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΕ, ΕΥΔΑΠ ΑΕ, Δ.Ε.Η. ΑΕ, Ε.Ρ.Τ. ΑΕ, ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (ΜΟΔ) Α.Ε., Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι) και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, για το λόγο αυτό η εισηγμένη έχει προσκαλέσει τις ανώνυμες εταιρείες-μετόχους της όπως προβούν στην ονομαστικοποίηση των μετοχών τους μέχρι φυσικού προσώπου- κατά την έννοια του ως άνω προεδρικού διατάγματος- και να παράσχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τον μέχρι φυσικού προσώπου προσδιορισμό των μετόχων τους και ανακοίνωσε σε αυτές τις συνέπειες της μη συμμόρφωσης τους ήτοι σε περίπτωση που δεν έχουν προβεί στη μέχρι φυσικού προσώπου- κατά την έννοια του ως άνω προεδρικού διατάγματος-ονομαστικοποίηση των μετοχών τους, οι προβλεπόμενες κυρώσεις συνίσταται στη στέρηση των δικαιωμάτων παραστάσεως και ψήφου στη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, καθώς και των κάθε είδους περιουσιακών δικαιωμάτων που απορρέουν από τη μετοχική τους ιδιότητα.
Τα δικαιώματα αυτά ανακτώνται μόνο εφόσον οι παραπάνω μέτοχοι ονομαστικοποιήσουν τις μετοχές τους και παράσχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τον μέχρι φυσικού προσώπου προσδιορισμό των μετόχων τους που είναι ανώνυμες εταιρείες, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ευρωπαϊκή εισαγγελία ερευνά 117 νέες υποθέσεις στην Ελλάδα – Πυρά ΠΑΣΟΚ και Νέας Αριστεράς
- Τσουκαλάς: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη η χώρα μας έγινε ο καλύτερος πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
- Πώς διαμορφώθηκε το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα τον Ιανουάριο (πίνακες)
- Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στους «8» του Champions League κόντρα στη Νόβι Μπέογκραντ
- Ποινική δίωξη για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα μας στον Γεωργιανό ύποπτο για κατασκοπεία
- Ενέργεια: Έκτακτη σύσκεψη στο ΥΠΕΝ – Συγκαλείται η ομάδα διαχείρισης κρίσεων για καύσιμα και αέριο
