Χάρις Αλεξίου και Δήμητρα Γαλάνη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από 29 Μαρτίου
Στη Θεσσαλονίκη «ανεβαίνει» από τις 29 Μαρτίου η επιτυχημένη μουσική παράσταση των Χάρις Αλεξίου και Δήμητρας Γαλάνη «Σε μπλε βελούδο». Το πρόγραμμά τους γεμάτο με τραγούδια-σταθμούς της μακρόχρονης πορείας τους γοήτευσε το αθηναϊκό κοινό που το ανέδειξε σε κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός. Τώρα το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες για τέσσερις παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής.
Στη Θεσσαλονίκη «ανεβαίνει» από τις 29 Μαρτίου η επιτυχημένη μουσική παράσταση των Χάρις Αλεξίου και Δήμητρας Γαλάνη «Σε μπλε βελούδο».
Το πρόγραμμά τους γεμάτο με τραγούδια-σταθμούς της μακρόχρονης πορείας τους γοήτευσε το αθηναϊκό κοινό που το ανέδειξε σε κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός.
Τώρα το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να τις απολαύσει για τέσσερις παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από τον «Μαρμαρωμένο Βασιλιά» του Απόστολου Καλδάρα μέχρι και σύγχρονες δημιουργίες.
Από την παράσταση δεν λείπουν και «Τα τραγούδια της χθεσινής μέρας», ενός νοσταλγικού δίσκου, της Χάρις Αλεξίου με την Δήμητρα Γαλάνη, ο οποίος επανακυκλοφορεί 30 χρόνια μετά.
Οι συναυλίες θα δοθούν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 29, 30, 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου στις 9 το βράδυ. Τα εισιτήρια στοιχίζουν 20, 25, 35, 40, 45, 50 και 55 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο SKINOS φέρνει πνοή αλλαγής στα FNL Awards
- Το επίδικο αντικείμενο
- Kανονικά οι αποζημιώσεις σε περίπτωση ακύρωσης πτήσεων – Οι οδηγίες τις Κομισιόν εν μέσω κρίσης στη Μέση Ανατολή
- Η Γκισλέιν Μάξγουελ, η φυλακή ελάχιστης ασφαλείας και οι κρατούμενες που τιμωρήθηκαν επειδή μίλησαν
- H Αθήνα παίζει σε ρυθμούς NBA: Επιστρέφει το 3on3 Road to Glory της Novibet
- BCL: Προπονητής της χρονιάς ο Σάκοτα




