Οι Θάντερ συνέτριψαν το Μαϊάμι, ήττα για τους Λέικερς
Με τον Κέβιν Ντουράντ να σημειώνει 28 πόντους, να μαζεύει εννέα ριμπάουντ και να μοιράζει οκτώ ασίστ, οι Οκλαχόμα Θάντερ συνέτριψαν τους Μαϊάμι Χιτ με 103-87. Παράλληλα, οι Λέικερς γνώρισαν εντός έδρας ήττα-σοκ με 102-96 από τους Μέμφις Γκρίζλις, ενώ στην Ατλάντα, οι Χοκς χρειάσθηκαν τέσσερις (!) παρατάσεις για να κάμψουν την αντίσταση των Γιούτα Τζαζ με 139-133.
Με τον Κέβιν Ντουράντ να σημειώνει 28 πόντους, να μαζεύει εννέα ριμπάουντ και να μοιράζει οκτώ ασίστ, οι Οκλαχόμα Θάντερ συνέτριψαν τους Μαϊάμι Χιτ με 103-87 και συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία στο εφετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, καθώς έχουν απολογισμό 37 νίκες και μόλις 12 ήττες.
Παράλληλα, οι Λέικερς γνώρισαν εντός έδρας ήττα-σοκ με 102-96 από τους Μέμφις Γκρίζλις, κορυφαίος των οποίων ήταν ο Γκέι με 18 πόντους, ενώ από τους γηπεδούχους, ξεχώρισε ο Μπάινουμ με 30 πόντους.
Ακόμη, στην Ατλάντα, οι Χοκς χρειάσθηκαν τέσσερις (!) παρατάσεις για να κάμψουν την αντίσταση των Γιούτα Τζαζ με 139-133. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Τζο Τζόνσον με 37 πόντους, ενώ ο Πατσούλια πέτυχε 15 πόντους και μάζεψε 20 ριμπάουντ.
Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες, έχουν ως εξής:
Κλίβελαντ-Φοίνιξ 83-108
Μινεσότα-Ντένβερ 117-100
Βοστόνη-Ουάσινγκτον 88-76
Ατλάντα-Γιούτα 139-133
Σαν Αντόνιο-Φιλαδέλφεια 93-76
Οκλαχόμα-Μαϊάμι 103-87
Πόρτλαντ-Γκόλντεν Στέιτ 90-87
ΛΑ Λέικερς-Μέμφις 96-102
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: «Άσχημα πράγματα θα συμβούν» στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο αν «δεν αλλάξουν τον τρόπο τους»
- Ο Πάπας Λέων ΙΔ’ προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ
- Ο Λανουά δεν ξέρει σε ποιους να στηριχθεί
- Κικίλιας στο Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος: Όταν συνεργαζόμαστε, τα αποτελέσματα είναι πραγματικά και μετρήσιμα
- ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Το νέο τεύχος έρχεται αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- Πλήττει την Αττική η κακοκαιρία – Πού υπάρχουν προβλήματα
