ΒΜW Σειρά 4 2013: 3+1 = coupe
Η γκάμα της Σειράς 3 διευρύνεται, τόσο από πλευράς εκδόσεων αμαξωμάτων όσο και σε επίπεδο αριθμών, καθώς η coupe εκδοχή της βαυαρικής πρότασης θα ονομαστεί "Σειρά 4".
H coupe εκδοχή της Σειράς 3 εντοπίστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης, επιβεβαιώνοντας την άφιξή της που τοποθετείται στο 2013.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το βαυαρικό coupe θα προσθέσει μία «μονάδα» στο όνομα του, υιοθετώντας στη συγκεκριμένη εκδοχή του τα διακριτικά «Σειρά 4».
Όπως προκύπτει από το video, το coupe θα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από την μέχρι σήμερα γνωστή Σειρά 3.
Επίσης παρά τις δύο πόρτες του συγκεκριμένου μοντέλου, η Σειρά 4 πρόκειται να εμφανιστεί και σε εκδοχή τετράθυρου coupe, όπως άλλωστε ισχύει και για τη Σειρά 6, που πρόκειται να τοποθετηθεί απέναντι στις αντίστοιχες εκδόσεις του Audi A5.
Ωστόσο, η BΜW δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί, καθώς στην ευρύτερη οικογένεια της Σειράς 3 θα προστεθεί τόσο μια cabriolet εκδοχή όσο και Μ εκδόσεις.
AUTOMEDIA
- AEK: Η 11άδα που ανακοίνωσε ο Νίκολιτς για τον επαναληπτικό με την Τσέλιε
- Disney: «Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες για τις πρεμιέρες των Lilo & Stitch 2 και Incredibles 3
- Τέσσερις νέοι θάνατοι από covid και ένας από γρίπη – Τι αναφέρει η έκθεση του ΕΟΔΥ
- Αταμάν: «Η θέση του Παναθηναϊκού δεν είναι καλή, αλλά έχουμε χρόνο και ποιότητα για να το αλλάξουμε»
- Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Χωρίς συμφωνία για την Ουκρανία – Βέτο Όρμπαν στο δάνειο ύψους 90 δισ. ευρώ
- Νέοι εκτός εργασίας και εκπαίδευσης: Γιατί η Ελλάδα «εκδικείται» τους πτυχιούχους

