
Grand Prix Αυστραλίας 2012: Ποινή 5 θέσεων στον H.Kovalainen
Μία αντικανονική προσπέραση θα κοστίσει στον Φινλανδό οδηγό 5 θέσεις στο Grand Prix της Μαλαισίας.
Ποινή 5 θέσεων για αντικανονικό προσπέρασμα υπό το καθεστώς Κίτρινης Σημαίας και Αυτοκινήτου Ασφαλείας δέχθηκε ο Heiki Kovalainen. Η ποινή θα εφαρμοστεί στο Grand Prix Μαλαισίας.
Οι δύο πρώτοι αγώνες της χρονιάς δεν εξελίσσονται καλά για την Caterham F1. Στην Αυστραλία και οι δύο οδηγοί της, (Heikki Kovalainen και Vitaly Petrov), εγκατέλειψαν. Ο Φινλανδός είχε πρόβλημα στην εμπρός ανάρτηση και ο Ρώσος είχε πρόβλημα στο σύστημα διεύθυνσης.
Το κακό θα συνεχιστεί για τον H.Kovalainen και στη Μαλαισία, όπου θα εκκινήσει με ποινή 5 θέσεων στη σχάρα της εκκίνησης καθώς προσπέρασε δύο αυτοκίνητα πριν το safety car επιστρέψει στα Pits.
auto.in.gr
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν
- Εκλογές Περού: Η υποψήφια της ακροδεξιάς Φουτζιμόρι έχει προβάδισμα 4% ενόψει β΄ γύρου
- Ασφαλείς οι πτήσεις στην Ελλάδα – Δεν αναμένονται ελλείψεις καυσίμων
- Προσεκτική η Κάγια Κάλας εναντίον του Μπεν – Γκβιρ – Πολύ έντονη κριτική στην Κάλας από Ισπανίδα ευρωβουλευτή
- Ρεκόρ για τις κυψέλες μελισσών στην ΕΕ – Έφτασαν τα 9,4 εκατ.
