Paperpack: Απόκτηση επιπλέον 15% της Προμοκαρτόν
Την απόκτηση επιπλέον ποσοστού 15% της Προμοκαρτόν, έναντι συνολικού τιμήματος 90.180,00 ευρώ, ενέκρινε χθες η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Paperpack.
Αφού συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη από το Νόμο και το Καταστατικό απαρτία και πλειοψηφία, η Γενική Συνέλευση υπερψήφισε όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ως εξής:
Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα, με ποσοστό 100% των παρισταμένων μετόχων, την απόκτηση από την εταιρία επιπλέον ποσοστού 15% ήτοι , απόκτηση δύο χιλιάδων τεσσάρων (2.004) ανωνύμων μετοχών της εταιρίας με την επωνυμία «ΠΡΟΜΟΚΑΡΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΡΟΘΗΚΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» έναντι συνολικού τιμήματος ενενήντα χιλιάδων εκατόν ογδόντα (90.180,00) ευρώ, το οποίο θεωρείται εύλογο με βάση και την από Νοέμβριο 2011 έκθεση αποτίμησης ανεξάρτητου εκτιμητή.
Η απόκτηση των μετοχών θα γίνει με αγορά ποσοστού 10,00% (ή 1.336 μετοχών) από τον κύριο Ιωάννη Τσουκαρίδη βασικό μέτοχο και μέλος του Δ.Σ. έναντι του ποσού των εξήντα χιλιάδων εκατόν είκοσι (60.120,00) ευρώ, και ποσοστού 5,00% (ή 668 μετοχών) από την κυρία Τζουλιάνα Τσουκαρίδη μέτοχο και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας έναντι του ποσού των τριάντα χιλιάδων εξήντα (30.060,00) ευρώ. Με την ανωτέρω εξαγορά η μητρική εταιρεία θα κατέχει πλέον το σύνολο 100% του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής εταιρείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ταξιδιωτικές οδηγίες για τους Έλληνες πολίτες από τις πρεσβείες στη Μέση Ανατολή
- Πώς η μακρά ιστορία διαφορών οδήγησε στον «ανοιχτό πόλεμο» μεταξύ Πακιστάν και Αφγανιστάν
- Πανζουρλισμός στην Μπέτις για το ντέρμπι με τη Σεβίλλη: Πάνω 20.000 οπαδοί βρέθηκαν στην προπόνηση! (vid)
- Πόσο επηρεάζονται οι πολίτες από τα σκάνδαλα των κυβερνήσεων τους;
- Οι επιπτώσεις στη ναυτιλία από τη σύγκρουση ΗΠΑ – Ιράν
- ΗΠΑ: Αμερικανός βετεράνος υιοθέτησε ένα κορίτσι από το Ιράν – Δεκαετίες αργότερα, η ICE θέλει να την απελάσει



