Μπαράζ επαφών Ράιχενμπαχ στην Αθήνα εν όψει της δεύτερης έκθεσης της Task Force
Αλλεπάλληλες επαφές με υπουργούς θα έχει αυτή την εβδομάδα ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν για την Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος την ερχόμενη Πέμπτη θα παρουσιάσει τη δεύτερη τριμηνιαία έκθεση της Task Force. Στο επίκεντρο των συναντήσεων που θα έχει στην Αθήνα, θα είναι η πορεία και ο συντονισμός της τεχνικής βοήθειας που έχει ζητήσει η Ελλάδα προκειμένου να υλοποιηθούν οι απαραίτητες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
Αλλεπάλληλες επαφές με υπουργούς θα έχει αυτή την εβδομάδα ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν για την Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος την ερχόμενη Πέμπτη θα παρουσιάσει τη δεύτερη τριμηνιαία έκθεση της Task Force.
Η έκθεση θα εγκριθεί την Τρίτη από την Κομισιόν.
Στο επίκεντρο των συναντήσεων που θα έχει στην Αθήνα, θα είναι η πορεία και ο συντονισμός της τεχνικής βοήθειας που έχει ζητήσει η Ελλάδα προκειμένου να υλοποιηθούν οι απαραίτητες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
Ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης θα είναι στην Αθήνα από την Τρίτη έως την ερχόμενη Πέμπτη.
Στο πλαίσιο των επαφών του, θα συναντηθεί με την υπουργό Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου, τον υπουργό Υγείας Ανδ. Λοβέρδο, τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Π. Καψή και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Φ. Σαχινίδη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακίνητα: Οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ – Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερο και ποιοι λιγότερο το 2026
- Stoiximan GBL: Ανακοινώθηκε αλλαγή ώρας για έξι αγώνες
- Ηλιάνα Μαυρομάτη: Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της Μιρέλλας στη σειρά του MEGA «Μια νύχτα μόνο»
- Βίντεο με την εξέλιξη της κακοκαιρίας Byron – Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι καταιγίδες στην Αττική
- Νέα απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εις βάρος του ΕΟΠΥΥ – Τρεις συλλήψεις για εικονικές συνταγογραφήσεις
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»