Υδρόγειος Ασφαλιστική: Νέα υπηρεσία επείγουσας αερομεταφοράς
Η επείγουσα αερομεταφορά σε περίπτωση τραυματισμού από τροχαίο ατύχημα είναι η νέα πολύτιμη υπηρεσία που προσφέρει πλέον στους ασφαλισμένους της, εντελώς δωρεάν, η Υδρόγειος Ασφαλιστική.
Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η νέα υπηρεσία, η οποία παρέχεται σε συνεργασία με την Greek Flying Doctors, είναι στη διάθεση των ασφαλισμένων της Υδρογείου από την 1η Μαρτίου 2012 και αφορά περιπτώσεις τραυματισμού συνεπεία τροχαίου ατυχήματος εντός της Ελληνικής επικράτειας.
Μέσω του συντονιστικού κέντρου βοήθειας, το οποίο λειτουργεί σε 24ωρη βάση όλο το έτος, παρέχεται άμεση επέμβαση σε περιπτώσεις επειγόντων περιστατικών τροχαίων ατυχημάτων για τι οποίες απαιτείται μεταφορά τραυματιών και συνοδών τους σε νοσηλευτικά ιδρύματα εκτός της περιοχής του ατυχήματος. Η διακομιδή γίνεται με σύγχρονα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνα, ελικόπτερα) της Greek Flying Doctors, εξασφαλίζοντας άμεση και ασφαλή μεταφορά. Το άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό και άλλο προσωπικό συνοδείας, ο πλέον προηγμένος υγειονομικός εξοπλισμός και, κυρίως, η μακρά εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας στη διαχείριση επειγόντων περιστατικών εγγυώνται την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και ταχύτητα εκτέλεσης κάθε διακομιδής.
«Η νέα μας υπηρεσία, σε συνεργασία με την Greek Flying Doctors, έρχεται να προσφέρει ένα μοναδικό στήριγμα ζωής για τους ασφαλισμένους μας σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα όσους κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές», δηλώνει ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Υδρογείου, κ. Παύλος Κασκαρέλης. «Για άλλη μια φορά κάνουμε πράξη τη φιλοσοφία μας και στεκόμαστε δίπλα στον ασφαλισμένο μας υπεύθυνα και με συνέπεια, στηρίζοντάς τον ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «μαύρες τρύπες» στη λειτουργία του – Οι δήθεν δικαιούχοι υπέβαλαν μισθωτήρια χωρίς σφραγίδα
- Ρωσία: Η κυβέρνηση θα συζητήσει σύντομα τη διακοπή των εξαγωγών φυσικού αερίου στην Ευρώπη
- Λίβανος: Το Ισραήλ προειδοποιεί τους κατοίκους της νότιας Βηρυτού – «Σώστε τις ζωές σας, εκκενώστε τα σπίτια σας»
- Ολυμπιακός: Τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Ροντινέι
- Από το πλατό του Ted Lasso στα γήπεδα των ΗΠΑ: Ο Κρίστο Φερνάντες ονειρεύεται να γίνει ποδοσφαιριστής στα 35 του
- Γερουλάνος: Η Ελλάδα να γίνει ξανά γέφυρα συνεννόησης, υπερασπιζόμενη το διεθνές δίκαιο



