Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από την Τετάρτη οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι
Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες πανελλαδικές απεργίες προχωρούν από αύριο, Τετάρτη, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, μετά από απόφαση της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος. Αποτέλεσμα των απεργιακών αυτών κινητοποιήσεων είναι να μην μπορούν να γίνουν μεταγωγές κρατουμένων, παρά μόνο εσωτερικές, αλλά και να μην πραγματοποιούνται επισκεπτήρια.
Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες πανελλαδικές απεργίες προχωρούν από αύριο, Τετάρτη, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, μετά από απόφαση της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος.
Αποτέλεσμα των απεργιακών αυτών κινητοποιήσεων είναι να μην μπορούν να γίνουν μεταγωγές κρατουμένων, παρά μόνο εσωτερικές, αλλά και να μην πραγματοποιούνται επισκεπτήρια.
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι διαμαρτύρονται, μεταξύ των άλλων, για τις συνθήκες που επικρατούν στις φυλακές και για τη μη καταβολή νυκτερινής απασχόλησης.
Η αποσυμφόρηση των φυλακών, σύμφωνα με την Ένωση, θα επέλθει εφόσον λειτουργήσουν οι φυλακές της Νιγρίτας Σερρών, της Δράμας και των Χανίων και εάν προσληφθεί σωφρονιστικό προσωπικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΠΑΣΟΚ: Προετοιμάζονται για Τσίπρα και απαντούν με το πράσινο «μανιφέστο»
- Σεισμός 4 Ρίχτερ ανοιχτά του Γερολιμένα Λακωνίας
- Έτοιμο το κόμμα Τσίπρα – Μπήκαν οι πρώτες υπογραφές στην ιδρυτική διακήρυξη
- Είναι η άσκηση η «ασπίδα» κατά του άγχους;
- Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές – Έως 27 βαθμούς η θερμοκρασία
- Αρχεία Έπσταϊν: Αρχίζουν έρευνες στη Βρετανία – Τι ακριβώς περιμένουν στις ΗΠΑ;


