
Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από φαρμακοβιομηχανία
Διάρρηξη με λεία 1.250.000 ευρώ έγινε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σε φαρμακοβιομηχανία, η έδρα της οποίας βρίσκεται στο 6ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Μαρκοπούλου-Παιανίας. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πήγε την Δευτέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου και κατήγγειλε πως άγνωστοι παραβίασαν γραφείο, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο της επιχείρησης και άρπαξαν ένα κουτί που περιείχε το μεγάλο χρηματικό ποσό.
Διάρρηξη με λεία 1.250.000 ευρώ έγινε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σε φαρμακοβιομηχανία, η έδρα της οποίας βρίσκεται στο 6ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Μαρκοπούλου-Παιανίας.
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πήγε την Δευτέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου και κατήγγειλε πως άγνωστοι παραβίασαν γραφείο, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο της επιχείρησης και άρπαξαν ένα κουτί που περιείχε το μεγάλο χρηματικό ποσό.
Στη συνέχεια, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως αφαίρεσαν και μια ψηφιακή δισκέτα που περιείχε τις εικόνες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.
Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέιλορ Σουίφτ: Τον Ιούλιο ο γάμος της
- Νέα Αριστερά: Sic transit gloria mundi – Τα καμώματα του «άριστου» Λαζαρίδη και η ευθύνη του πρωθυπουργού
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη νίκη στη Σόφια (vid)
- Μεσολόγγι – Κιουτάχεια: Το παράξενο παιχνίδι της μοίρας
- Με το Ιράν συνδέονται τα περισσότερα πλοία που έχουν πλεύσει μέσω των Στενών του Oρμούζ
- Χαβάη: Εντυπωσιακές εικόνες από την έκρηξη του ηφαιστείου Κιλαουέα

