Σεισμός 6,1 βαθμών «ταρακούνησε» την Αργεντινή
Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,1 βαθμών σημειώθηκε στην Αργεντινή με επίκεντρο 111 χιλιόμετρα ανατολικά, νοτιοανατολικά του Σαντιάγο δελ Εστέρο και με εστιακό βάθος 550 χιλιομέτρων, όπως ανακοίνωσε το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο. Δεν υπάρχουν, μέχρι στιγμής, αναφορές για θύματα ή ζημιές.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,1 βαθμών σημειώθηκε στην Αργεντινή με επίκεντρο 111 χιλιόμετρα ανατολικά, νοτιοανατολικά του Σαντιάγο δελ Εστέρο και με εστιακό βάθος 550 χιλιομέτρων, όπως ανακοίνωσε το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο.
Δεν υπάρχουν, μέχρι στιγμής, αναφορές για θύματα ή ζημιές.
Ο σεισμός σημειώθηκε τη Δευτέρα στις 4:46 π.μ τοπική ώρα.
Ένας σεισμός αυτού του μεγέθους, αν γινόταν πιο κοντά στην επιφάνεια της γης θα μπορούσε να προκαλέσει τεράστια καταστροφή σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.
Το Σαντιάγο δελ Εστέρο βρίσκεται στα βόρεια της κεντρικής Αργεντινής και έχει πληθυσμό περίπου 245.000 κατοίκους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Μια νίκη θα δώσει εισιτήριο τετράδας
- «Παίρνεις ναρκωτικά;» – Ο σκηνοθέτης του Wall Street υποτίμησε τον Μάικλ Ντάγκλας – Αυτός κέρδισε το Όσκαρ
- Χανιά: Ο Ρώσος δήμαρχος, η πρώην σύζυγος και ο εμπρησμός σε λάθος επιχείρηση
- Αξιολογείται – ακόμα – η συμμετοχή της Ελλάδας στην διάσκεψη του Συμβουλίου Ειρήνης του Τραμπ
- Οι καινοτομίες του Λανουά που (φέτος) έγιναν ρουτίνα
- Η καρδιά του αθλητισμού «χτυπά» στο MEGA News στις 14 και 15 Φεβρουαρίου


