Το επόμενο iPad «θα παρουσιαστεί στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα»
Επικαλούμενο πηγές που δεν κατονομάζονται, το αμερικανικό δίκτυο CNBC μετέδωσε την Τρίτη ότι τα αποκαλυπτήρια του iPad 3 θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η νέα έκδοση της ταμπλέτας διαθέτει οθόνη υψηλότερης ανάλυση, υποστηρίζει δίκτυα τέταρτης γενιάς LTE, προσφέρει την υπηρεσία φωνητικών εντολών Siri και βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή.
Επικαλούμενο πηγές που δεν κατονομάζονται, το αμερικανικό δίκτυο CNBC μετέδωσε την Τρίτη ότι τα αποκαλυπτήρια του iPad 3 θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η νέα έκδοση της ταμπλέτας διαθέτει οθόνη υψηλότερης ανάλυση, υποστηρίζει δίκτυα τέταρτης γενιάς LTE, προσφέρει την υπηρεσία φωνητικών εντολών Siri και βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή -αν και αυτό «μένει να το δούμε» όπως έσπευσε να διευκρινίσει ο παρουσιαστής.
Η ανακοίνωση του CNBC βρίσκεται σε συμφωνία με προηγούμενες φήμες, σύμφωνα με τις οποίες το νέο iPad θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Τετάρτη 9 Μαρτίου.
Λίγο αργότερα όμως, ο δημοσιογράφος του The Loop Τζιμ Νταρλάιμπλ, ο οποίος είχε πέσει μέσα σε προαναγγελίες του για προϊόντα της Apple, έγραψε στο Twitter ότι το CNBC κάνει λάθος, και η παρουσίαση του νέου iPad δεν θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη.
Γεγονός είναι ότι τα πρώτα δύο μοντέλα της ταμπλέτας, όπως και άλλα προϊόντα της Apple, πρωτοπαρουσιάστηκαν στο Σαν Φρανσίσκο.
Ο ρεπόρτερ του CNBC ξαναβγήκε αργότερα στον αέρα και διευκρίνισε ότι, σύμφωνα με τις πηγές του, η Νέα Υόρκη, πρωτεύουσα της εκδοτικής βιομηχανίας, θα είναι «βασική τοποθεσία» στα αποκαλυπτήρια του iPad 3.
Όπως υπενθυμίζει το Apple Insider, η Apple παρουσίασε τον Ιανουάριο στη Νέα Υόρκη το iBooks 2, το iBooks Author και το iTunes U για το iPad.
Διαβάστε επίσης στο tech.in.gr
To iPad 3 έρχεται με οθόνη Retina 2046×1536 pixel, επιβεβαιώνει το MacRumors
Στο μικροσκόπιο έβαλαν οι συντάκτες του MacRumors μια οθόνη που εκτιμούν ότι προορίζεται για το iPad 3 για να διαπιστώσουν εάν, η ανάλυση της θα είναι διπλάσια από αυτή του iPad 2 όπως από καιρό φημολογείται. Πράγματι, μέτρησαν 2048 x 1536 pixel οριζόντια και κάθετα και έτσι, θεωρούν βέβαιο ότι στις 7 Μαρτίου 2012, η Apple θα ανακοινώσει ένα iPad 3 με οθόνη Retina και ανάλυση 2048×1536 pixel που θα δείχνει εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες.
iPad 3 mini από τη μια, Samsung Galaxy Note 10,1» από την άλλη…
Σε μια πρόσκληση που απευθύνεται στους προγραμματιστές εφαρμογών εν όψει του παγκόσμιου συνεδρίου κινητής τηλεφωνίας αναφέρεται ότι στη διάθεση των επισκεπτών θα είναι εκτός από το Samsung Galaxy Note και το Samsung Galaxy Note 10.1. Έτσι, θεωρείται πλέον πολύ πιθανό να παρουσιαστεί ο διάδοχος του υβριδικού smartphone-tablet της Samsung, ένα tablet με οθόνη 10,1 ιντσών.
Φήμες για iPad 3, φήμες για iPad 3 mini
Καθώς φουντώνουν οι φήμες για την επίσημη πρώτη και τα χαρακτηριστικά του iPad 3 τον Μάρτιο, φωτιά έχουν ανάψει οι αναλυτές που εκτιμούν ότι η Apple ορέγεται την επιτυχία του ηλεκτρονικού αναγνώστη του Amazon, Kindle Fire και δεν μπορεί παρά να παρουσιάσει ένα iPad 3 mini με οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λέσβος: Με μια βουτιά στα κρύα νερά της θάλασσας γιόρτασαν την αθώωσή τους οι διασώστες μεταναστών της ERCI
- Καταρρέει η Συμφωνία του Παρισιού – Αντιπεριβαλλοντικές πολιτικές και προπαγάνδα μετά την επανεκλογή Τραμπ
- Ελλάδα – Κροατία 11-10: Ανίκητη η Εθνική, έγραψε ιστορία και «άνοιξε» τον δρόμο για τα ημιτελικά!
- Ισπανία: Εξάρθρωση συμμορίας που χρησιμοποιούσε νεαρούς κολυμβητές για να κρύβει κοκαΐνη σε πλοία
- Μινεάπολη: Ο Τραμπ απειλεί με την εφαρμογή του Νόμου περί Εξέγερσης για να καταστείλει τις διαμαρτυρίες
- Αγρότες: «Παιχνίδι» εντυπώσεων με Ανεστίδη πριν το κρίσιμο ραντεβού των αγροτών στο Μαξίμου
